Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xevxevx

mozna czy nie można? pomocy

Polecane posty

Gość xevxevx

hej kobity ! mam do Was pytanie. jestem w 37 tygodniu ciąży. naszła mnie okropna ochota na seks . wiem , ze nie powinno sie tego robic ale czy od jednego delikatnego razu cos mi sie stanie ? proszeee o pomoc :P pozdrawiam

Gość xevxevx
normalnie kurde jak mi sie pol ciazy nie chcialo tak od 2 dni nie moge wytrzymac hahaha :D

Gość xevxevx
a bo sioe naczytalam ze nie wolno chyba 6 lub 4 tyg przed porodem i sie troche balam to w sumie z mezem nie probowalismy :( dzieki kochane ; *!

Gość ewewewewew23
Witam,też miałam z tym problem bo bałam się o dziecko jestem dopiero w 15tym tyg ciąży ale zaraz na początku pytałam o to mojego ginekologa i powiedział mi,ze nie ma żadnego zagrożenia dla ciąży więc dlaczego nie...stwierdził,że ciąża nie jest karą dla mojego męża,bo jak słusznie zauważył to ja dyktuje warunki i że można uprawiać seks tylko delikatniej i dobrac odpowiednią pozycję,,,pozdrawiam

Gość juz mama
mozna..;D ja tam kochalam sie nawet 2 dni przed porodem.. a jesli chodzi ci czy mozesz urodzic przed terminem..u mnie sie to nie sprawdzilo.. urodzilam 4 dni po terminie;P

Gość xevxevx
a ja tu kurdę zrobiłam sobie celibat hahaha :D bardzo ślicznie Wam dziękuję: *