Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beznadziejna12

Jaki kupić wózek dla malucha ?

Polecane posty

Gość fetafeta
Jakie cechy wózka są dla Ciebie ważne (waga, pompowane koła, design itp)?

Zależy w jakiej porze roku się urodzi...ja miałam ROAN MARITA...masywny , porządny , duża i ciepla gondola...spacerówka też porządna, dziecko ma dużo miejsca i wygodnie...a do tego jeśli chodzi o śniej i piasek niezastąpiony...minus??? Ciężki...:)

NO to mój roan zajmuje sporo miejsca....raczej...ale kuzynka kupiła bebe confort i jest zachwycona....tylko gondolka mała..:(większość wielofunkcyjnych ma mała gondolkę...

Gość espiro vector
super

Gość fetafeta
moja koleżanka ma orbita, ale w stanach, i jest bardzo zadowlona, ciekawe jak się sprawdzi na naszych chodnikach

Gość fetafeta
Jeśli przypadl Ci do gustu orbit, to go kup

Gość jeszcze dzien wyjde stad
ja mam x-landera xa 2012, prowadzi sie swietnie i lekko, bardzo stabilny jestem zadowolona, minusem jest waga..troszke ciezki jak dla kobietki

Gość weronika77
Ja mam Orbita i jeżdżę nim tutaj, w Polsce, po polskich chodnikach. :D Powiem wam, że ta amortyzacja naprawdę daje sobie radę, nic nie czuć, żadnych wstrząsów, naprawdę komfortowo się go prowadzi. Jak porównałam z wózkami koleżanek to aż się za głowę złapałam, bo u nich non stop coś trzęsło, nawet na małych nierównościach. A co do samego wózka - konstrukcja porządna, materiały ekologiczne i przyjazne dziecku + ogrom bajerów. Nam w wózku właśnie tego było trzeba. ;]

Gość belzebub666
na 4 kolkach

Gość Hanua83
Też posiadam Orbit Baby g2 i mogę go polecić ;) wysokiej jakości materiały + dobra amortyzacja + wielofunkcyjność = to, czego szukałam dla swojego dziecka :) Zobaczyłam go pierwszy raz u Ani Muchy, zainteresował mnie jego niecodzienny wygląd i po wyszukaniu info w Internecie byłam zdecydowana ;)

Orbit baby g2 przede wszystkim jest lekki i zajmuje nie wiele miejsca po złożeniu. Jestem z niego bardzo zadowolona. Kołyska bardzo mi się przydał podczas naszych pierwszych wyjazdów, kiedy to dla dziecka bierze się milion rzeczy, które w rzeczywistości okazują się nie potrzebne :) Podczas pierwszych naszych wyjazdów nie zabieraliśmy łóżeczka turystycznego a Piotruś spał właśnie w kołysce. Później jak już wyrósł z gondoli to i tak zabieraliśmy płozy na nasze wypady i zawsze można było malca - nawet na trawce - posadzić i dziecko było bezpieczne, a ja spokojniejsza

Gość _Renata_07
Zgadzam się. Wózek jest lekki i kompaktowy. Bardzo dobrze się go prowadzi i spacery z nim to bardzo duża przyjemność tym bardziej że ma obrotowe siedzisko więc malca możemy w dowolnej chwili obracać, dla niego to jest frajda a dla rodziców praktyczne rozwiązanie