Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karooolinka

Sex randka- jak się ubrać?

Polecane posty

Gość karooolinka

Co najlepiej założyć na taki wieczór?

Gość kelvin klajn
dziurawe majtki

Gość karooolinka
Nie wiem czy to dobry pomysł zeby zalozyc minisukienke i bez bielizny

Gość karooolinka
Po to zeby w momencie otwarcia mu drzwi zaniemówił

Gość jaki obciach, ha, ha, ha.
Barchanowe gacie- z pewnością zaniemówi jak zobaczy.

Gość możesz ubrać byle co i tak
to ściągniesz i będziesz się ruchać

Gość karooolinka
widze ze nikt tu nie potrafi doradzić

Gość najlepiej coś co się łatwo
ściąga. A tak poza tym to nie seks randka tylko seks spotkanie nie wciągaj to do randek idziesz się po bzykać z kolesiem

Gość karooolinka
Nie ide to on przychodzi po mnie jedziemy na miasto i dopiero po powrocie bedzie sex

Gość na takie seks spotkania
tak jak ktoś pisał coś co się łatwo ściąga czyli miniówa i bluzki z dużym dekoltem. bielizny nawet nie zakładaj bo po co? a te spotkanie przed seksem możecie sobie darować przecież Ty chcesz tylko seksu.

Gość karooolinka
Acha i obiecałam mu ze zaloze strój czerwony

Gość karooolinka
przebiorę się za czaerwonego kapturka

Gość karooolinka
dobra zamykam temat. załozyłam worek po cemencie portland 25 kg, na nogi zarzucilam gumofilce po wujku Stefanie, na leb gniazdo z pisklakami z pobliskiego drzewa, czerwone rajtuzy wydobyte z pojemnika pck i pomykam na randke, pa🖐️

Gość karooolinka
podszywy won

Gość karooolinka
No ładna i te szpileczki widoczne na 3 zdjeciu ajjjj

Gość gość
Ja się ubieram w dobrą bieliznę, żeby było bardziej romantycznie, dla mnie to podstawa, znalazłam ostatnio fajnego mężczyznę na http://www.jestem-twoja.pl niesamowita sprawa sex randki, przeżycie boskie !

Gość gość
chciałbym podzielić się z wami pewną historią i sex spotkaniem z kobietą mieszkająca zaledwie 300 metrów od mojej ulicy. Znajomy z wojska polecił mi tę strone https://leadn.pl/p_uri/AK708oPbYdWGZl45eDVQ/e5kqy7h/?parametr=kaf każdy jego kumpel w woja umawia sie z tymi laskami chodzi o sex bez zobowiązań Mam żonę trochę otyłą i sexu tez nie mam z nią za czesto bo sie wstydzi swojego ciała, także sie wkurzyłem i sie zarejestrowałem na tej stronie , znalazłem kobietę która chce sexu bez zobowiązań wiec napisałem i co po 3 dniach sie z nia spotkałem choc sie obawiałem, poszliśmy od razu do hotelu na omówiony darmowy sex było wyśmienicie byłem chyba ze 3 godziny w hotelu, dziewczyna spokojna nieśmiałą i fajna a do tego taka jak ze zdjęcia, jej sie również sex ze mną spodobał obiecała ze sie spotkamy i czekam na telefon ona tez ma partnera ale za granicą wiec ma łatwiej bo ja muszę sie kryć ale co mi tam życie jest krótkie wiec jak zona sie dowie to nic nie tracę bo dzieci tez z nia nie mam. doszedłem do wniosku ze warto sie seksualnie spełniać niż leżeć obok kłody która nie chce rozchylać nogi... Bądźmy samcami alfa bzykajmy w miarę rozsądnie , moje życie sie zmieniło i nastawienie do niego po tym spotkaniu mam nadzieje ze jutro zadzwoni i znowu będziemy sie kochać w samochodzie lub hotelu a jak nie znajdę inną laskę z tego portalu bo już pisze z 3 kobietkami także pozdrawiam chłopy

Gość aaaaa

Umów się na sex randkę z najlepszymi dziewczynami z twojej okolicy już teraz! ero-date.pl