Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfnaa

Kolczyk w jezyku. Kiedy bede mogla wymienic na krotszy?

Polecane posty

Gość Smerfnaa

Od środy mam kolczyka w jezyku no na poczatku troche napuchl mi jezyk ale juz coraz mniej. Dolna kuleczka juz mi dokucza i miejsce w ktorej ona dotyka juz moich dziasel i w ogole mnie boli. Kiedy bede mogla wymienic na krotszego kolczyka ?? Osoba ktora mi to robila mowila ze po okolo tygodniu dopiero. Czy lepiej isc do niego i pokazac mu to wszystko i zapytac jego o zdanie i w ogole

Może to nawet dłużej trwać niż tydzień, jezeli ci się rana nie zagoi. Moja szwagierka miała dopiero po prawie 3 tygodniach zmienioną sztange na mniejszą a wszystko robiła, aby jej się goiło szybko.

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lepiej sama nie zmieniaj, bo niemal na pewno bedziesz mila problemyz zalozeniem nowego samej, zwlaszcza na poczatku. Tydzien to minimum,ale do 3 tygodni nawet to norma. I polecam kulki z bioplastu - nie niszcza zebow tak jak te ze stali.

Gość a to ciekawe
ja zmienilam dopiero po 6 tygodniach, jak juz bylo w 100% zagojone i wiedzialam, ze nie bedzie problemu z wyjeciem i "zaaklimatyzowaniem sie" ;) nowego :) oczywiscie nie ja sama, tylko gosciu ktory mi przekluwal :) ale powiem wam szczerze, ze choc chcialam ten kolczyk i wiele z nim przeszlam, jezyk spuchniety przez tydzien jak nie dluzej, problem z jedzeniem az przez 3 tygodnie :P i ciesze sie z niego i chcialam przez to wszystko przejsc, zobaczyc jak to jest... to nie wiem na jak dlugo go zostawie, bo ida mi zeby od niego :o a mam go tyylko 2 miesiace... :o:o

Do a to ciekawe: mialam na mysli opuchlizne tydzien do trzech. A odnosnie zebow - dlatego kulki z bioplastu sa lepsze.

Gość a to ciekawe
no ja mam gorna niemetalowa, dolna nadal metalowa. ale niewazne, jak sie nim bawie to i tak ta "plastikowa" i niestety dobrze to ten kolczyk na zeby mi nie dziala :P :o:o:o

Gość a to ciekawe
jak i sztanga swoje robi :P

sztange tz mozna zmienic na bioplast :)