Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erppppppp

Dlaczego posiadacze aut kombi to zawsze 'cioty'?

Polecane posty

Gość erppppppp

męskie wymoczki, nudziarze, frajerzy , maminsynki, cioty. Kombi to takze ulubione auto żonkosi. Dlaczego? Po co im taki wstrętny karawan?

Gość Piękna Panii
zonkosi:D? do przewozu kochanek:P:D:

Gość erppppppp
Żonkoś - żonaty

Gość prawda zaprzecza haa
psychologia : nie odwaracaj uwagi koleś od faktów, prawda jest taka że koelsie z sedanami to cioty :)zniewieściałe lovelasy kijem nie ruszyłbym fajfusów

Gość Kochanka Franka
Mam wrazenie ze chetnie zalozyli bys sex w bagazniku tu zong.jezdze combi,bo wozek sie miesci,bo psie poslanie jest na styk mama wielkiego psa. Tobie sie wydaje ze facet z combi to macho, przewanie to maz obarczony dziecmi i psem.gosc nie potrzebuje Auta zeby Cie. Jarac ale zeby zapakowac rodzine.u Nasdaq combi stalo sie za male,jest tylko do wormenzoeker psa na wycieczki i na zakupy

Gość pierwsze slysze,zeby moj maz
ktory mial zawsze kombi byl ciotą:) Przeciwnie, prawdziwy facet w kombi przewiezie wszystko, co mu potrzebne np do budowy domu, jachtu, narzedzia, wręcz caly warsztat. sprzet sportowy itd.. Poza tym jest to swietne miejsce do przewozu duzego psa (a tacy faceci raczej yorkow nie maja)

Gość weet seed
kombi kupują bo mozna tam naładować klamotow i nie jest tak wielki jak van. Mi sie te auta w ogole nie podobają, zawsze miałam skojarzenia z pogrzebowym. Moze jestem nienormalna ale zawsze lubiłam wielkie auta typu Hummer, pick up a w srodku kowboj :D albo klasyczna limuzyna np jaguar, klasa sama w sobie.

Gość haahhhaahah
normalny facet kupuje coupe 2 drzwiowe to oczywiste

Gość cuudowni pi ekni e
kombi jest oki a użytkownicy jeszcze bardziej oki