Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izmaa

Żółta wydzielina z pochwy o konsystencji budyniu - co może oznaczać?

Polecane posty

Gość olokolosolodolo
GRZYBICA JAK NIC!!

chciałam też zaznaczyć że na początku miesiąca kochałam sie z partnerem, ale z zabezpieczeniem, a okres spóżnia mi sie juz tydzień? Zrobiłam test 2 tygodnie po stosunku i wyszedł negatywny, czy jest możliwość że to ciąża? ;(

Gość olokolosolodolo
PEWNIE JESTES JESZCZE MLODA I MIESIACZKI MASZ NIEREGULARNE

Gość bardzo mozliwe ze to infekcja
ale to nie znaczy, zeby pedzic od razu do lekarza. tez tego nie wiedzialam, bylam wczoraj i gina tydzien temu, tez mialam podobna wydzieline plus straszne pieczenie. minelo samo, ale termin do lekarza i tak mialam juz zrobiony. gin powiedzial, ze najwidocznie organizm sam zwalczyl infekcje, zrobil wymaz i bylo juz ok. Mowil tez,zeby nie od razu leczyc masciami lup czopkami dopochwowymi bo organizm rozleniwia sie przez to i nie walczy sam z choroba. czasami wystarczy dobrze sie odzywiac, duzo spac, dbac o higienie i infekcja sama przemija. jak sie przeciaga przez kilka tygodni to wtedy trzeba dzialac inaczej.

raz mam regularne a raz nie i dlatego pytam czy to może byc objaw ciąży ale wydaje mi sie że chyba nie..

Gość olokolosolodolo
NOO PRZECIEZ PISZESZ DZIEWCZYNO ZE BYLO Z ZABEZPIECZENIEM !! I ZE ROBILAS TEST !!

Myślę że to raczej infekcja bakteryjna, zaaplikuj sobie lactovaginal dopochwowo, który kolonizuje pochwę bakteriami kwasu mlekowego.Jeśli upławy będą się dalej utrzymywać udaj się do lekarza. Jeśli uprawiałaś seks z zabezpieczeniem i ono nie pękło więc w ciąży nie jesteś.

zabezpieczenie było, i nic nie pękło, a partner jak dochodził to zaraz wyciągnał...