Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie bo juz nie daje rady

silny ból od potylicy w dół do łopatki

Polecane posty

Juz nie wiem co sie dzieje, ból pojawił się zaraz po przeziębieniy. Myslałam ze mzoe mnie przewiało, lub zle spałam w sumie będąc przeziebiona spałam w dosyć wysokiej pozycji. BYłam u internisty powiedział ze moze jakis kręg uciska nerwy dał mi skierowanie do neurologa. Neurolog stwierdził, ze to bol przeciazeniowy. Dał mi jakie prochy itp. moja mam dała mi lampe naćwietleniowa ktora podobno mobilizuje miesnie do regenracji. No i wrociłam od lekarza wziełam proszki nagrzałam sie lampą i tak jakby przeszło. Myśle super nareszcie bo juz od tygodnia bola mnie plecy i kark a od 3 dni bol jest intesnywny. No i zasnełam spokojnie wieczorem budziałm sie pare razy ale bol nie był dokuczliwy jak dotychcczas. I teraz budze sie rano a to znowu rwie boli i nie daje życ. Już nie wiem co mam robic. Samrowałam sie roznego typu masciami, rozgrzewajacaymi chłodzacymi nic to nie pomaga . Co to moze byc czy ktos z was tak miał?

Gość I tak
Nic Ci nie pomoze,poszukaj dobrego masazysty

Ale jak mysliscie czy to moze byc nadwyrezenie tak jak powiedział neurolog. Ja mysle nad tym co powiedział internista ze moze jakis kreg uciska mi nerw. Sa dwie odmienne diagnozy. Czy mozliwe aby w sytacji dotyczacej kregów szyjnych bół dotyczył tylko jednej strony?

Gość I tak
To nie jest wazne jakie sa diagnozy lekarskie,wszystko to moze załatwic tylko dobry masazysta

Naprawde masazysta , same masaze pomoga ? zaczynam w to watpic codziennie kilka razy dziennie masuje mnie mąz. Ma delikatne ręce i dobre wyczucie a mimo wszystko nic to nie pomaga

Gość I tak
Bo mąż nie jest profesjonalnym masazysta,wiec jak moze Ci pomóc???

Gość I tak
prawdziwy fachowiec ,masazysta akupresurzysta bioergotrapeuta,,to naprawde zdziała cuda,podniesie nawet schorowana osobe z wózka,wiec nie ignoruj tego typu zabiegów ,to sa to naprawde silnie działające zabiegi

no nic narazie mam kolejna wizyte u neurloga w ten piątek, zrobie sobie rtg kregosłupa i moze wybiore sie do kregarza. NO chyba ze juz rtg wykaze o co kaman.Jak nie wykaze to jak sie suda zrobie sobie rezonans. Matko nigdy nie miałam takich porblemow a tu nagle taki bol nie wiadomo skąd. Czy to nerwoból czy rwa barkowa przeciazenie miesnia dzwigacza łopatki czy jakas przepuklina miedzy kregami czy moze jeszcze cos innego. Juz tyle tego sie naczytałam no bol mi nie daje spokoju.Do piatku jeszcze tak daleko. Nawet masc konska rozgrzwajaca nie pomogła.Chyba ze to jakas lipna firma i mzoe dlatego nie zadziałało.

Gość I tak
Nie masz co sie nawet zastanawiać,musi to sprawdzic doswiadczony masazysta ,zadni lekarze nic tu nie pomoga