Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelina bloguje

WYZWANIE: szczuplejsza o 25 kg w 100 dni ; do końca roku 2012

Polecane posty

licząc od jutra zostało dokładnie 100 dni do sylwestra , 100 dni do konca roku; chyba jest to swietna pora aby zabrac sie za siebie i zrobic cos dla swojego ciała i lepszego samopoczucia; aby przywitac nowy rok ze szczupła figura; kto podejmuje ze mną wyzwanie? - 25 kg w 100 dni/ do końca roku 2012" cel: - stać się szczuplejszą o min 25 kg - zero wpadek dietetycznych - codzienny trening ja osobiscie wyznaczyłam sobie taki cel; ale oczywiscie kazdy podejmuje idywidualne zobowiazanie co do liczby straconych kilogramów; zapraszam chetne; od JUTRA zaczynamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedziemy się motywowac , wspierac, i radzić a te 100 dni nawet nie wiadomo kiedy upłynie;

Musialabys tracic dziennie cwierc kilo - nie wiem czy to realne Ja chce stracic do konca roku 10kg

Jaką dietę stosujesz? 3,4 kg w 10 dni to naprawdę niezły wynik, gratuluję i powodzenia :)

Gość Życzę powodzenia,
bo sama jestem dowodem na to, że można:) Tylko nie wiem, czy te 25kg to nie za dużo jak na 100dni? Radzę dobrze podejść do tego od strony teoretycznej, poczytać trochę o zdrowym jedzeniu (ale takim naprawdę zdrowym), o ćwiczeniach i sposobach motywowania http://www.lifestyle.pieniadz.pl/Zdrowie,fitness,diety,5-27-1.html