ewelina bloguje 0 Napisano Wrzesień 22, 2012 licząc od jutra zostało dokładnie 100 dni do sylwestra , 100 dni do konca roku; chyba jest to swietna pora aby zabrac sie za siebie i zrobic cos dla swojego ciała i lepszego samopoczucia; aby przywitac nowy rok ze szczupła figura; kto podejmuje ze mną wyzwanie? - 25 kg w 100 dni/ do końca roku 2012" cel: - stać się szczuplejszą o min 25 kg - zero wpadek dietetycznych - codzienny trening ja osobiscie wyznaczyłam sobie taki cel; ale oczywiscie kazdy podejmuje idywidualne zobowiazanie co do liczby straconych kilogramów; zapraszam chetne; od JUTRA zaczynamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedziemy się motywowac , wspierac, i radzić a te 100 dni nawet nie wiadomo kiedy upłynie; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Wrzesień 22, 2012 Musialabys tracic dziennie cwierc kilo - nie wiem czy to realne Ja chce stracic do konca roku 10kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina bloguje 0 Napisano Październik 2, 2012 pierwsze wazenie po 10 dniach waga 82,8 kg spadek 3,4 kg kolejne ważenie za 10 dni do konca roku pozostalo 90 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuuuu90 0 Napisano Październik 2, 2012 Jaką dietę stosujesz? 3,4 kg w 10 dni to naprawdę niezły wynik, gratuluję i powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Życzę powodzenia, Napisano Październik 3, 2012 bo sama jestem dowodem na to, że można:) Tylko nie wiem, czy te 25kg to nie za dużo jak na 100dni? Radzę dobrze podejść do tego od strony teoretycznej, poczytać trochę o zdrowym jedzeniu (ale takim naprawdę zdrowym), o ćwiczeniach i sposobach motywowania http://www.lifestyle.pieniadz.pl/Zdrowie,fitness,diety,5-27-1.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach