Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ażżżżżz

aż 3 koszule do szpitala

Polecane posty

Gość ażżżżżz
taką mam jedną jak podałas link z allegro - ciemny fiolet mam - musze ją tylko przymierzyć bo kupowałam na poczatku ciązy i nie wiem czy teraz się zmieszczę ;) ja przeglądałam te z esotiqa i po prostu dwie tak mi się spodobały, ze chyba polubie koszule.

Gość No to może...
z esotiqa polecam biustonosze do karmienia - rewelacyjne, a te koszulki dość ciasne rzeczywiście są także zmierz koniecznie :)

Gość autorko to już
te z allegro podane wyżej polecam. Zamówiłam sobie do tego cienki szlafrok. Fajna bawełna i bez tych żyrafek :P

Gość asdfghjlkjhg
Ja miałam w szpitalu dwie nowe koszule nocne i piżamę, a i tak kiedy przyszło co do czego rodziłam w bluzce, którą akurat tego dnia miałam na sobie, a dół miałam przykryty prześcieradłem.

Gość dziewczyny!
Ale ciążowych do szpitala nie ma co kupować, bo pojedziecie, urodzicie i już nie jesteście w ciąży ( najwyżej jakąś szerszą do porodu) . Ja bez sensu 3 kupiłam ciążowe, brzuch po porodzie miałam całkiem płaski i były za wielkie

Gość fdbggadbgadg
Ale przecież do porodu, zarówno SN, jak i CC dają koszulę jednorazową, przynajmniej u mnie tak było

A u mnie położna kazała wielki t shirt kupić lub jakąś byle jaką koszulę więc mam kilka takich i dwie nowe kupione specjalnie do szpitala.

Nie wszędzie dają - ja rodziłam w swojej własnej. Potem jedna do przebrania po porodzie i jeszcze jedna na drugi dzień. ale piżamka też może być byle góra była rozpinana- łatwiej karmić.

Gość TereskaLezka
Do samego porodu chyba nie ma co kupować nic specjalnego. Mnie się przydały potem do karmienia, było to wygodne i dyskretne na zatłoczonej sali. Kupiłam sobie komplet ze szlafrokiem, który spokojnie można wykorzystać nie będąc w ciąży http://sklep.brzuchatki.pl/pl/c/nocna/24