Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewazne gdzie mieszkam

Chlopak podobny do mojego ojca:/

Polecane posty

Moja matka znowu zalila mi sie dzisiaj na mojego ojca, ze znowu ja zdradza, nie daje jej pieniedzy,a jeszcze wyciaga od niej, ze jest chamem i egoista...i wiecie co? Z przerazeniem stwierdzilam, ze moj chlopak jest taki sam! O ironio losu, nigdy nie chcialam miec faceta podobnego do mojego ojca, a tu masz. Wiem, ze niby jest taka teoria ze kobiety szukaja facetow podobnych do swoich tatusiow, ale ja go wcale nie chcialam. To on miesiacami o mnie zabiegal, staral sie. A ja chyba podswiadomie czulam jaki jest naprawde. Przysiegam, ze go nie chcialam, bronilam sie rekoma i nogami, i potem jak mnie zostawil, nawet nie wiem dlaczego po prostu nie odbieral tel. to ja sie k..... zakochalam w nim. tesknilam, plakalam. I cos mnie podkusilo zeby wejsc na jego stronke na fb, patrze i jakby mi ktos w morde strzelil; ten goguś jest w zwiazku z jakas lafirynda. Jest z innego panstwa, wiec wzial sobie 2tyg urlop i pojechal do niej, wrzucil fotki z jakiegos hotelu w ktorym sie zatrzymali. Pewnie musial sie niezle zaporzyczyc na to wszystko, a jeszcze niedawno zebral ode mnie na benzyne, na piwo, golodupiec pieprzony. Teraz sie wylajdaczyl i chce wrocic! identyko robi moj ojciec, w dodatku oboje uwazaja ze nic zlego nie zrobili, ani slowa wyjasnienia, jak gdyby nic sie nie stalo. Sorry, musialam to z siebie wyrzucic. Nawet wstyd o tym komus opowiedziec, nawet mamie nie powiedzialam jak dobrze ja rozumiem, bo mam takiego samego gnoja.

Gość gość
bardzo mi przykro :( tak bardzo wiem co czujesz.... mam to samo

Gość gość
To jest odruch wybiera sie facetow podobnych do ojca. Ja cale zycie wybieralam takich facetow- alkusow niedostepnych emocjonalnie. Az w koncu mialam tego dosc i przelamalam schemat i moj maz jest podobny do mojego dziadka ktory byl najwspanialszym mezczyzna na swiecie:)

A co zrobie jak sie pomyle i urwe członka chłopakowi a nie ojcu?

Jedyne, co różni mojego chłopaka od taty to rozmiar członka. Chłopak ma mikrego, a ojciec takiego że hej! Do ust biorę tylko połowę, bo się zawsze dławię :o

22:36 podszyw s***** h**** w d***** j****

poprawiam się, h... w d... to mnie posuwał zawsze tata, a od niedawna również chłopak :) tylko tata lubi w brudną, a chłopak w czystą, następna różnica ;)

Lepiej żebym zaszła w ciążę z tatą czy chłopakiem, jak myślicie?

strasznie cuchnie mi kaczpa, ale to mam po mamie

Gość tomasz231
I co z tego ? Liczy się miłość moja droga :) www.mediaplastyk.pl

Gość gość
Czyli podtrzymujesz tradycję rodzinną. Chwali się :)