Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22.23.4.5.5

przed wczoraj pierwszy raz uprawiałam

Polecane posty

chciałabym ale to jużcos bardzo intymnego.. a ja w chłopakiem jestem dopiero od 3 miesięcy, to stanowczo za wcześnie na seks analny ;p

Gość 22.23.4.5.5
ja bym tego tak nie rozgraniczała i nie robiła z tyłka czegoś niesamowitego :D myślę, że skoro zdecydowałaś się z nim w ogóle uprawiać seks, to nie jest on dla ciebie pierwszym lepszy... :P zawsze mnie wkurza to robienie z tyłka jakiegoś większego stopnia wtajemniczenia, tak jakby seks w cipkę był czymś mniej 'ważnym'....

no tak, tylko że on jest moim 2 jesli chodzi o seks klasyczny, a z analnym nie miałam wcześniej do czynienia, a jak wiadomo przy nim mogą wystąpić nieprzyjemne wpadki ;p tego się własnie boje, chcę jeszcze poczekac i nacieszyć się zwykłym seksem, a potem zrobić kroczek dalej i dalej ;)

Gość justine ......
Ja bylam kiedys przeciwniczka analu a teraz nawet to lubie

Gość gardenka00
moze i warto sprobowac... ale ja słyszałam ze jednak lewatywa jest konieczna

Gość kkithlp
A ja nie lubię i nie polubię.

Gość 22.23.4.5.5
Nie jest konieczna o ile ktoś się wypróżni do końca. Kupa jest w odbytnicy tylko przed wypróżnieniem, cały czas jej tam nie ma. spoko, każdy ma prawo do własnego zdania i wszyscy musimy je szanować, ten temat powstał tylko od tak, nie ma na celu namawiania kogokolwiek na seks analny :)