Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szoku w szoku

kolega mojego męża, niby taki inteligentny i rozsądny, a miał już ok. 100 lasek

Polecane posty

Gość w szoku w szoku

ma 27 lat. seks zaczął uprawiać w wieku lat 17 i twierdzi, że to "i tak późno". nie uwierzył mojemu mężowi, gdy on mu powiedział, że jego pierwszy raz był jak miał 20 lat i że ja jestem jego 2 partnerką a od 5 lat jedyna. "podziwia" nas (raczej kpi trochę że "trwamy wierni sobie, bo jak tak można tylko z 1 osobą?" .. a jest takim mądrym, fajnym facetem ... ale jak to usłyszaąłm ... a wiem, że miewa rozmaite przygody, bo często nam opowiada o nich (swego czasu miał 2 laski do seksu na raz, one o sobie nie widziały). ma za sobą kilka związkow w których był iwerny ale najdłuższy z nich trwał rok. od pol roku jest sam. dla niego 2 tygodnie bez seksu to cierpienie i tragedia... a tak go lubię , ale też gardzę takimi ludźmi . nie jestem moherem , uprawialam seks przedślubny jak najbardziej... rozumiem, żeby mieć "na koncie" 5 partnerów/partnerek seksualnych, Ok 10 jeszcze też toleruję - ale około setki?? to nie jest normalne ...

Gość Uroczy Szymuś
To przez te kurwy

Gość oxerma
facet ewidentnie ściemnia.

Gość bitumiczny chłopek
Jeśli facet podaje konkretne liczby, to możesz to podzielić przez 2. To co zostało to w 50% jakieś brzydkie laski (dużo niższe atrakcyjnością w stosunku do niego), często pijane, 25% ujdzie w tłoku, tych na prawdę ładnych było może kilka. Prawdziwy gracz nie chwali się ilością zdobytych lasek, bo to po prostu działa na jego niekorzyść. Mężczyźni bywają zazdrośni o seks innego faceta. Taka konkurencja może popsuć relację między facetami. Kobiety znowuż lubią mężczyzn, którzy mają powodzenie u innych kobiet, ale z różnych powodów nie chcą znać "tej" liczby. Mężczyzna, który ma powodzenie u kobiet i na prawdę miał ich wiele, będzie zawsze opowiadał wymijająco na pytanie o ilość partnerek, bo nie wzbudza zazdrości czy nawet zawiści innych, mniej "rozchwytywanych" facetów i nie wzbudza w kobietach podejrzeń o bycie "zaliczaczem" panienek.

Migotka, moje kontakty seksualne byly inicjowane przez dziewczyny w zupelnie nie kontrolowanych sytuacjach.

Koles ktory zaliczyl tyle lasek, albo homoseksualisci w glebi nienawidza siebie bo czuja ze zadna kobieta ich nie pokocha. Byli odtraceni w dziecinstwie przez rodzicow.

Gość bituminczny...zazdrosc o bycie
szmaciarzem...:o?? prawdziwy mezczyzna nie idzie na ilosc tylko na jakosc, zaliczanie panienek czy chodzenie na dziwki (wychodzi na jedno) nie ma z tym nic wspolnego, bo facet ma zerowe doswiadczenie z kobietami

Gość no i bardzo dobrze zrobiłeś
a ja coś czuję, że chciała byś być 101 w jego życiu i przekonać się jakim jest kochankiem kobiety są dziwne, otwarcie krytykują, a w skrytości swego umysłu marzą o przygodzie, namiętności i dobrym....