Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidzialna .

Czy warto schudnac 45 kg dla faceta , ktory mnie teraz nie zauwaza ?

Polecane posty

Gość niewidzialna .

Zaduzylam sie w super facecie , dla mnie super , nie zeby zaraz chodzilo mi o jego wyglad , ale czuje ze jest moja bratnia dusza i jak do tej pory nikogo takiego nie spotkalam i wiem ze juz nie spotkam ,bo troche juz zyje na tym swiecie . Facet jednak ( kolega z pracy ) traktuje mnie jak najlepsza kolezanke z pracy ale nic wiecej . Czy jesli schudne , bede dla niego widzialna ,czy to nie ma sensu ?

Gość denka dandenka
jesli schudne , bede dla niego widzialna ,czy to nie ma sensu ? ----jestes az za nadto widzialna

Gość ponadto
jeśli nie warto dla niego to warto dla samej siebie, ale nie przesadzaj, zachowaj odpowiednie proporcje - facet lubi odrobinę ciałka - pamiętaj, że organizm ma swoja pamięć i teraz możesz stracić wagę, a potem do niej powrócić... zastanów się czy nie jest lepiej by ktoś pokochał Ciebie taka jaką jesteś i dopiero potem starać się zrzucić parę kilo... no bo wiesz - kocha się kogoś za to kim jest, a nie za to kim może się stać w przyszłości - najistotniejsza jest pełna akceptacja

Gość niewidzialna .
Dobrze wiesz ze chodzi o to by zobaczyl we mnie kobiete , swja bratnia dusze , bo w tej chwili wiem ze bardzo mnie lubi ale jako dobra kolezanke z pracy i nic pozatym .

Gość niewidzialna .
|Do ponadto , wiem ze dla siebie warto schudnac ,ale nic nie daje takiej motywacji wlasnie jak schudniecie dla faceta .

Gość marrrrtka
Jeśli jesteś dobrą koleżanką i nie jest w stanie Cię pokochać, to schudnięcie nie pomoże. Miłości tak nie zdobędziesz, najwyżej pożądanie. No chyba że chodzi Ci o zaciągnięcie go do łóżka - ale wtedy to już nie nas pytaj czy warto ;) I to mówi osoba która też by chętnie zrzuciła z 25 kg ;)

Gość ponadto
i może tak nawet pozostać gdy schudniesz, wysiłek nic nie da, załamiesz się i przytyjesz... zrzucić 45 kg to nie takie proste jak już to nie rób tego dla innych tylko dla samej siebie

Gość niewidzialna .
Dziki dziewczyny , oj wiem ze to nie takie proste ale dla niego by chyba mi sie udalo , nie chodzi mi o lozko , poprostu jest czlowiekiem jakiego zawsze szukalam .

Gość niewidzialna .
marrrrtka no wlasnie tez sie boje ze schudniecie nie pomoze , ale jest szansa ze zobaczy jaka naprawde jestem bo teraz tego nie widac pod zwalami tluszczu , oczywiscie to jest prznosnia .

Gość niewidzialna .
Wierzcie mi latwo sie nie zakochuje . Duzo o nim wiem ,duzo rozmawiamy , ale tak juz prawie poltora roku zlecialo ...a ja nie moge przestac o nim myslec .

Gość niewidzialna .
zab-X Szukalam czlowieka o takiej osobowosci i charakterze , jest wspanialym czlowiekiem , a ze nie widzi we mnie kobiety , swojej potencjalnej partnerki to ma prawo . Nie jestem brzydka z twarzy , a nawet ladna , mysle ze moja waga jednak ma tu decydujace znaczenie . O tym ze jestem fajna wie , bo lubi ze mna rozmawiac ( duzo rozmawiamy ) i jestem prawie pewna ze jakbym tylko byla szczupla to ...ehhh

Gość nigdy w zyciu !
Nie warto ! Nigdy w zyciu bym sie nie odchudzala dla zadnego faceta .

Gość ile wazysz autorko?
a dla samej siebie nie warto schudnąć??