dioblik90 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 Witam, Po wielu nieudanych próbach odchudzaniach postanowiłam w końcu wziąć się za siebie i schudnąć. Od jakiś 3 miesięcy z dnia na dzień obiecuję sobie "OK, od jutra to już na prawdę się odchudzam", ale na tym się kończyło :( Mam 22 lata, 172cm wzrostu i jakieś 72,5kg. Niby nie widać tego po mnie, ponoć wyglądam na jakieś góra 65- i to właśnie jest mój pierwszy cel. W grudniu urodziłam córeczkę. Niby schudłam tyle co przytyłam ale niestety przed samą ciążą sporo przybrałam. I to właśnie te kilogramy ani myślą mnie opuścić ;( W maju biorę mój wymarzony ślub, i chciałabym wyglądać pieknie, ale nawet to mnie wystarczająco nie motywuje :( Na tym forum szukam przede wszystkim wzajemnej pomocy i motywacji. A może nawet znajdę kogoś chętnego do odchudzania razem ze mną?:) Wiadomo, w kupie raźniej :) Zaczynam już dzisiaj, że tak powiem, NATYCHMIAST. Nie ma co odkładać :) Jest ktoś chętny? A może ktoś ma jakieś rady albo cudowny sposób na szybką utratę wagi? Bo jak wiadomo efekty motywują bardziej :) Będę wdzięczna za każdy motywujący i zachęcający do działania wpis :) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arleta :) Napisano Wrzesień 23, 2012 ja mam 5 kg nadwagi wg mnie 9 bo wg innych nie mam wogole ) ale ja mam oponke na brzuchu i musze sie jej [pozbyc z awszelka cene i od dzis zaczynam diete ale jak sama nie wiem na razie opije kawe i mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 chętnie dołączę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arleta :) Napisano Wrzesień 23, 2012 hej zle napisalam ja mam 5 kg a wg innych nie mam wogóle nie wiem skad to 9 sie wzielo hehe chyba spie jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia 444 Napisano Wrzesień 23, 2012 ja tez sie dolacze tutaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dioblik90 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 O to super :) Bardzo się cieszę, że nie jestem sama. Ja jak na razie to staram się mniej jeść i przede wszystkim zdrowiej (bez kartofelków, klusek, chleba itp) ale to nie takie proste skoro gotuje obiad dla rodziny :( Myślę też o sporcie. Może skakanka? To chyba dobry pomysł. Chciałam też wybrać się na jakieś zajęcia fitness, czy zumbę ale niestety w mojej okolicy nie ma czegos takiego a żeby dojechać do miasta na zajęcia to niestety nie da rady z małym dzieckiem :( Macie jakies pomysły na sport dla leniwych? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia 444 Napisano Wrzesień 23, 2012 ja tez na razie mz ale nie chce odrzucac wszystkiego naraz tyko stopniowo, np chle tez zjem na sniadanie ale mniej niz zwykle bo wiem ze pozniej sie rzuce na jedzenie a tak mniej jesc i tyle , zobacze po tygodniu jakie beda efekty, najwyzej wtedy cos zmienei ja mam duzo ruchu w postaci spacerow i szybkiego marszu wiec na razie nie amm czasu na dodatkowe cwiczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia 444 Napisano Wrzesień 23, 2012 pisze teraz z tablete i stąd te bledy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach