Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo chce 24

Pytanie do facetow

Polecane posty

Gość pytam bo chce 24

Czy moglibyscie wziac na partnerke byla prostytutke? Moj byly jest z kobieta ktora byla prostytutka. Starsza od niego o 5 lat, ode mnie o 7. Ja nie cierpie juz po rozstaniu, bo to bylo jakis czas temu, ja tez juz kogos mam. Ale nie moge sie nadziwic C. On jest juz z nia 2 lata i dowiedzialam sie ostatnio ze planuja slub i dziecko. Kurcze, przeciez nie dosc ze to stara baba jest to jeszcze se puszczala na prawo i lewo. Powiedzcie mi, jak tak mozna? No jak? Chcielibyscie lafirynde za zone?

Gość Twój facet był pieprznięty
i tyle w temacie... wierz mi żadne normalny facet nie zechce prostytutki do tego starszej za żonę. To na pewno nie jest prowo?

Gość pytam bo chce 24
Nie jest to prowo. Wlasnie tez mnie szlag trafia. Zaloze sie ze on ja poznal w burdelu jak jeszcze bylismy razem. Zaloze sie ze tam lazil. Mierzi mnie to. Ja go wlasnie pare razy zlapalam na klamstwie i dlatego zerwaismy. A czulam ze on mnie zradza. Potem wyszlo ze ma nowa dziewczyne. Co fakt to fakt, niebrzydka, ale i tak jej szybciej zmarszczki na ryju wyjda niz mi. No i potem brata kolega co byl ochroniarzem w burdelu powiedzial mi ze widzial i mojego bylego tam i ja i ze ona dawala dupy zeby za bylego meza hazardziste dlugi posplacac. Nie dosc ze dziwka, nie dosc ze rozwodka, to jeszcze po 30. A fuj!

Gość pytam bo chce 24
Niech mnie jeszcze ktos pocieszy! Ja sie teraz czuje gorsza od tej zdziry! Jak to mozliwe?

Gość prawictwo pospolite1
skad wiesz ze byla prostytutka ?

Gość fredimercurry9
to ,że dziwka to i może fuj sutyacja też , ale to jego życie. No i najważniejsze "to jeszcze po 30" a co niby nie tak z ludźmi po 30? Coś Ci nie pasuje? ! Ja mam po 30 tce i nie jestem starą pindzią !!!!!!!

moze ta prostytutka ciągnie pauke lepiej niż ty . Znaczy robi głebokie gardło z połykiem

Gość tyuiutuiuy
Widocznie musisz być tepa i brzydka skoro wolal pierwsza lepsza prostytutke niż ciebie szmato

Gość muj kolega terz pznał prostyt
byłi z rok czasu ale on jest egoista to mu była za służąca pozuciła gp

Gość fikumikkku
A g ó w n o powinno Cię to wszystko obchodzić. Coś się chyba oszukujesz , a tak naprawdę zazdrość Cię zżera, że nawet dziw-ka była lepsza od Ciebie :P

Gość Ja też jestem po 30 - tce
coś Ci nie pasi ten wiek smarkulo ? Nie obrażaj

prostytutki to w końcu profesjonalistki .

Gość nbbbbbbnb
Jesteś nikim

Gość to jasne ze lepsza jest
od ciebie i dlatego wybrał JĄ.

Gość pytam bo chce 24
najbardziej wkurwia mnie ze ja popuszczałam tylko owczarkom a on sobie z tego zakpił :O

Gość pytam bo chce 24
Podszywy do gazu! Przepraszam bardzo, ale ja jestem po studiach, z dobrej rodziny, nie uwazam sie za zla osobe wiec w jakim sensie mam byc gorsza od bylej prostytutki, mozesz mi to wyjasnic? Dlaczego ze mna nie chcial sie ozenic a z nia tak? Jak tak moze byc? Blagam o wypowiedzi serio.

Gość pytam bo chce 24
Nie chcialam obrazic nikogo po 30-tce, ale mi sie po prostu nie chce wierzyc ze ktos kto swoja szanse od zycia przegral, tak jak ta byla prostytutka moze wygrac milosc i oddanie C. Ja cale zycie ciezko nad soba pracuje, ucze sie, dbam o wyglad, staram doskonalic, a taki facet wybiera ja zamiast mnie. Ja go ciagle jeszcze chyba kocham. Bylam zbyt dumna zeby go wtedy zatrzymac. Napisalam mu na fejsie pytanie jak on moze z nia byc a on mi tylko napisal ze to zabawne jak bardzo przeszkadzxa mi fakt ze dwoje ludzi moze byc tak szczesliwych. I ze zal mu mnie. Teraz zaluje ze do niego w ogole pisalam. Zle mi jest, Boze, jak zle!!!

Gość pytam bo chce 24
Niech ktos ze mna normalnie porozmawia! Prosze! Upupupupupupupupupupup!

Gość wyłapywacz prowokacji
idioci odpisujecie. to ewidentne prowo

Gość pytam bo chce 24
Wlasie ze to nie jest prowo. Jak wam sie nie podoba moj temat bo niewygody jest, to nie piszcie. Ale co, wydaje wam sie ze nie ma prostytutek? A sa!!! I sami do nich lazicie. Albo wydaje wam sie ze one nie chca normalnych zwiazkow? Chca! Chca w zyciu zlapac dwie albo i wiecej srok za ogon. NIe jest to zadne prowo. Jestem osoba, mam 24 lata,moj byly ktorego kocham jest z byla prostytutka. Myslalam ze jak sie wyda jej zawod, ze jak to rozpowiem, ze jak pod nimi podkopie dolek to zdolam to rozwalic. Ale okazalo sie ze ten ich zwiazek ma calkiem silne fundamenty. Ze on ja kocha. Broni ja przed ludzmi i jeszcze w dodatku olewa to co ona robila. Dlaczego mnie tak nie kochal? Prosze ze mna normalnie rozmawiac. Potrzebuje dodania otuchy. Czy jestem gorsza od jakiejs koorwy? Dlaczego mnie tak nie kochal?

Gość Rroxana
Przepraszam bardzo, ja bylam prostytutka jakies 20 lat temu. Moj syn urodzil sie chory, wymagal rehabilitacji a mnie nie bylo na to stac. Nie bylo innego wyjscia. Ja zarabialam a maz zajmowal sie malym. Rozwiedlsmy sie po tym. Po tym co przeszlam nie chcialam wiecej seksu bo mnie obrzydzal. Ale nie uwazam sie za gorsza tylko dlatego ze ratowalam swoje dziecko. I tyle.

Gość dCfTeIvTJ
Wiesław29 września 2011Jarku, uważam, że film jest nudny.Bo do kogo on jest kierowany? Do zoawdowcf3w? Oni wiedzą jak to robić. Dla amatorf3w? Oni znudzą się po 5 minutach. Strona jest ok, ale uważam, że filmom brakuje dynamiki. Możesz się na mnie oczywiście pogniewać lub wziąć sobie te uwagi czytelnika do serca Jeśli chodzi o Marc'a nie dziwię się, że mu się spodobała, bo jest dopieszczona pod względem graficznym. Mam jednak nadzieję, że Marc nie zna języka polskiego, bo na widok błędf3w ortograficznych mf3głby zasłabnąć