Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufdhueifbuer

podobała się wam suknia Oli Kwaśniewskiej?

Polecane posty

Nie podoba mi się, wydaje sie ciężka i niedelikatna, ale to kwestia gustu. Nie widzę za to żeby była wygnieciona na biuście. Co do materiału to podobnie wygniecioną kieckę, tylko bardziej koszmarną, miała kiedyś księżna Diana :) podobno jedwab najwyższej klasy...:)

Nie wiem o co chodzi z tymi komentarzami "ooo polaczki jadem rzucają" itp.. temat brzmi, czy nam się suknia Kwaśniewskiej podobała, to mają napisać tylko ci, którzy byli zachwyceni ? to forum publiczne, a nie stowarzyszenie wazeliniarzy.. Według mnie wyglądała brzydko, co do kroju sukni się nie wypowiadam, bo po prostu nie w moim stylu, ale suknia była tak pomięta, że aż mnie wbiło w siedzenie jak pierwszy raz zobaczyłam.. Nie wiem, jakiej klasy to materiał, i ile kosztował, ale wygląda jak jedna z brzydszych sukienek jakie można dostać w komisach, z dopiskiem "uprać i wyprasować"..

Z ciekawości zerknęłam na młodą Kwaśniewską i totalnie się rozczarowałam. Myślałam, że olśni klasą i elegancją, nie ukrywajmy możliwości finansowe były, matka ma na ogół świetny gust. A tutaj? Fatalne ozdoby przy dekolcie i ramionach plus dość mocna biżuteria (gryzło się to), suknia cała pognieciona, makijaż za mocny jak na tak młodą osobę, kok powiększa głowę (spokojnie mogła zapleść węzeł na karku i trochę włosów z boku wypuścić, żeby delikatnie się wiły) i buty:( inny kolor, paluch na wierzchu - buty okropne. Nie chcę tutaj malkontencić ale naprawdę myślałam, że zostanę powalona klasą, stylem itp. Oczywiście życzę najlepszego.

Gość Nie chodzi o to
że ta suknia ma prosty fason, tylko góra kojarzy mi się ze zbroją , biust miała za nisko,i ten pasek materiału wszyty z przodu spódnicy niepotrzebny.