Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co z tym

chyba mam Zespół Aspergera - poczytałem na wiklopedii i dużo się zgadza

Polecane posty

Gość i co z tym

i co z tym robić??

Gość też mam zespół aspergera
szkoda,że wszyscy olali ten temat... tak czy inaczej podbijam

A przeszkadza Ci to w czyms? Bo jesli nie, to po co cos robic? Poszukaj sobie na google jakies profesjonalne strony na ten temat i poczytaj🖐️

Gość fluuuuuu
Zespół Aspergera jest już niemodny. Jesteście pewnie, że chcecie to mieć? Nie lepiej poczekać i zobaczyć co będzie modne w tym sezonie? W Nowym Jorku podobno jest hype na afektywną dwubiegunową, ale Londyn nakręca się na OCD. Decyzja nie będzie łatwa :-(.

Gość njun niezalogg
slynni kafeteryjni Aspergerowcy: Loooser Maciek B.

Gość njun niezalogg
i zapomnialam : dżem- pytający dzentelmen

Gość fluuuuuu
ALDONA ORMAN Jąkanie jest modne tylko na Czerskiej, w sieci generalnie się nie sprawdza. Szukaj dalej :-)

Gość a moze nie macie?
mam w rodzinie aspergerowca i on dokladnie to olewa, tak jak i opinie ludzi o nim. Zyje wlasnym zyciem, tak , jak chce, ma sukcesy naukowe ( ktore dobceniaja inni, nie on, bo jemu to wisi )i potrafi zarobic na to, co lubi. maja go za dziwaka ( albo uprzejmiej za indywidualiste) ale i czlowieka sukcesu, Nie ma wrogow, bo nie przejmuje sie wadami innych - generalnie w ogole sie innymi ludzmi nie przejmuje, co ma swoje dobre strony.

Gość fluuuuuu
@zielona Masz pół tysiąca nic nie wnoszących postów na forum publicznym. Musiałabyć dać ze 2 500 UER lekarzowi, żeby Ci Aspergera zdiagnozował.

fluuuuuu, gówno mnie obchodzi co jest modne! :o łatwo Ci się naśmiewać... ja naprawdę tą pieprzoną przypadłość mam! Wiele bym dała żeby się tego gówna pozbyć! Wolałabym już mieć raka niż mieć ten syf ZA. Pomijając fakt, że i teraz chciałabym zachorować na raka i umrzeć bo wszystko jest lepsze niż bycie osobą chorą na ZA, albo inne zaburzenie, które robi z człowieka idiotę w moim przypadku idiotkę :/ a moze nie macie? Niestety mam na 100%... tzn oficjalnie zdiagnozowana nie jestem, ale sama przecież widzę, że jestem praktycznie książkowym przypadkiem tego syfu :o w zasadzie wszystkie objawy się zgadzają... :o

Gość fluuuuuu
Ciężko mi z Tobą dyskutować, bo jeśli masz Zespoł A., to masz również ograniczoną elastyczność myślenia. A jak można dyskutować z osoba z ograniczoną elastycznością myślenia? Masz rację że nie idziesz z tym do lekarza. Kiedyś jeden lekarz chciał mi wyssać strzykawką całą krew. Dobrze, że się w porę zorientowałem i pogryzłem drania!!!

fluuuuuu żałosne są te Twoje teksty a nie śmieszne :o Nie idę do lekarza bo: a) jestem niepełnoletnia a nie zamierzam mówić o tym nieszczęsnym ZA rodzicom, zresztą i tak by powiedzieli, że gadam głupoty b) i tak miałabym jakieś wewnętrzne opory przed wizytą u lekarza c) PRZEDE WSZYSTKIM, tego i tak się NIE DA wyleczyć więc po co? Nie zależy mi na niczym innym jak na wyleczeniu tego. Nawiasem mówiąc... podobno osoby z ZA są pozbawione empatii, ale jak widać nie tylko osoby z ZA. Jesteś dla mnie złośliwy choć już i tak mam wystarczającą przesrane życie... dzięki Ci bardzo :o Maciek B. Ta stronka mnie tylko dobija :o

Gość nie przejmuj się
zawsze mogłaś mieć coś gorszego, zresztą może tylko sobie to wmawiasz

Gość fluuuuuu
też mam zespół aspergera Jesteś niepełnoletnia? Lepiej unikaj tego forum. Są przecież jakieś fora dla nastolatków?