Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obynieobynie

Za duzo sluzu

Polecane posty

Gość obynieobynie

Od 10 dc zaobserwowałam dużą wilgotnośc i sluz. Obecnie jest 22 dc a wilgotnośc jest nadal jeszcze większa oraz bardzo dużo sluzu - gęstego, białego. Mam PCOS i nieleczoną nadzerkę - czy to może mieć coś wspólnego? Bo raczej nie przypominam sobie wczesniej takiej sytuacji. Boli mnie też podbrzusze (zaczęło się jakby po rtg klatki), kłują jajniki. Może dni płodne, ale tak długo by trwały? Dni suchych po okresie maiałm może 2 czy 3. Moj ostatni cykl trwał 27 dni, byłkrótki bo zazwyczaj wahają się od 30 wzwyz. Za odpowiedzi, rady będą bardzo wdzięczna.

Gość po prostu jeden cykl
jest suchy inny mokry no i co w zwiazku z tym? szukasz na siłe choroby ? to idz do lekarza a nie na kafe!

Gość obynieobynie
Chorób mam aż nadto i mi wystarczy. Niby w czasie dni płodnych sluzu jest duzo ale ma inna konsystencję, a ten jest biały i gesty-miałam taki, ale przed okresem, a jestem w środku cyklu jakoś. Przez zaburzenia hormonalne juz nie wiem co do czego.

Gość bialamasajka
kup sobie może mikroskop owulacyjny. Dzięki temu będziesz mogła określić kiedy masz dni płodne.

Gość Lubie lysych
Moze to jakies zapalenie? Przydatkow albo pochwy? Piecze cie cos? Mnie jajniki ciagnely i mialam duzo bialego sluzu przy infekcji, ale tez mial dziwny zapach i wyczuwalam ze cos jest nie tak. I to akurat nie byla grzybica tylko bakterie, dostalam antybiotyk, LaciBios femina oslonowo i jeszcze jakis krem do smarowania. Przeszlo. Jak czujesz, ze cos jest nie tak, najlepiej pojsc do lekarza.