Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarikaP

Przedłuzający się cykl/brak okresu

Polecane posty

Gość MarikaP

Cześć dziewczyny!. Wiecie co, mam mega stresa;// Cykle u mnie trwają od 28 do 35 dni, jeden trwal 36 a ten cykl...dzis 37 7dzien i okresu nie widać.. 5 dnia cyklu kochałam się z chłopakkiem, wszedł we mnie na chwile bez gumki, ale po 2 minutach ok wyszedł założył gumkę i jakieś 10 min potem dopiero doszedł... dwa tygodnie po rozpoczęciu cyklu ( cykl zaczal sie 18 sierpnia), 1 wrzesnia, bolal mnie jajnik. Miałam, tak sadze silny pms w tym miesiacu i cera mi sie zepsula jak co miesiac. Ale objawów okresu nie mam.. W tym miesiacu mialam sporo pracy, stresu i troche sie z chlopakiem klocilam i nei wiem moze to jakos moze wplynac na przesuniecie okresu, no bo nie mam tez jakis innych objawów. A czuje, bo sprawdzalam, ze szyjka jest nisko i twarda...co o tym sadzicie??:(

Gość obynieobynie
Myślę, że to nie ciąża. Do ciazy potrzebny jest wytrysk w Tobie bez zabezpieczenia, a nie preejakulat. Jesli w takowym sa jakieś plemniki to one na pewno nie mogą zapłodnić.

Gość MarikaP
dzieki za odpowiedz:).. moze przesunal sie przez spora ilosc pracy i stresu ostatnio..

Gość Gabryyyella
stres moze mniec wplyw na cykl

Gość Pomarańczowaaa
jak okres sie nie pojawi to wybierz się do lekarza i jak się będziesz stresować to zrób test :*

Gość MarikaP
dzieki za odpowiedz!:) a jaki wg Ciebie moze byc powod? jak to widzisz??

Gość Pomarańczowaaa
ja też miałam niebezpieczną sytuację w te wakacje i to było 7 dnia cyklu.. tylko stosunek przerywany i bez zabezpieczenia ( ale byłam głupia) poźniej zrobiłam z 5 testów i dwie bety ale wszystkie negatywne, jednak miałam objawy ciąży, a okazało sie, że to torebiel.. w tamtym czasie dużo czytałam na takie tematy i powiem Ci, że nie jest tak łatwo zajść w ciążę.. wiele par stara się o dziecko w dni płodne a nawet w owulacje i nie udaje im sie.. myślę ze powinnaś napić się lampke winka i ciepła kąpiel wziąć :) na mnie to działa hehe

Gość MarikaP
ehh no oby przyszedł niedługo..w porównaniu z ostatnim cyklem spóźnia się dopiero, a w ostatnich 3 cyklach zawsze krwawienie było 1-3 dni po terminie..oby ..oby

Gość Pomarańczowaaa
będzie dobrze :* zrób beta hcg i będziesz pewna że nie jesteś w ciąży :*

Gość MarikaP
mam taką nadzieję::)

Gość MarikaP
kolejny dzien mi.al i nic...nie ma. boli mnie brzuch na dole jak na ojres i czuje ze pewnie zaraz nadejdzie ale...nie ma;(

Gość MarikaP
39 dc.. od wczoraj wieczorem boli nrzuch na dole jak na okres...moze lada moment/godzina/dzien?:(