Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia 444

od dziś mż

Polecane posty

Gość madzia 444

zaczynam - start - 23.09 2012 kto ze mna???

Gość pollka123
ja tez , chce sie pozbyc brzucha , który jest najwiekszy u mnie tez od dzis

Gość madzia 444
to super ja chce 5 kg zrzucic na mz , bo inne diety na mnie nie działaja i tez wlasnie z brzucha oponke zlikwidowac bym chciała. moze w miesiac sie uda . , potem napisze co zjdadąłm dzis

Gość madzia 444
to super, widzialam twoje wpisy gratuluje sukcesu

Gość madzia 444
moje menu na dzis serek lekki 3 % pomidor, korniszon jablko zupa jarzynowa z mieskiem z kurczaka ( filet ) warzywa z patelni, jogurt naturalny ryba z grila i surowka z kapusty kiszonej do tego ponad 2 litry wody , herbatki ziolowe

Gość madzia 444
nie duzo, tak do 5 kg max, a ogolnie to z brzucha

Gość madzia 444
ale tobie swietnie idzie dasz rade trzymam kciuki mnie jest trudno zgubic te ostatnie kg

Gość ewaabra
Odmładzająca książka kucharska to kontynuacja Odchudzającej książki kucharskiej, bestsellerowego poradnika kulinarnego zawierającego przepisy na koktajle i dania diety strukturalnej. Doktor Marek Bardadyn proponuje w nim 100 nowych przepisów, które nie tylko pozwolą szybko, trwale i ze smakiem schudnąć, ale jednocześnie niezwykle skutecznie pobudzą procesy odmładzania organizmu. Możliwość naturalnej suplementacji konkretnych witamin i minerałów na podstawie danych o ich zawartości w poszczególnych daniach to efekt wprowadzenia przez autora innowacyjnej formuły prezentacji przepisów kulinarnych i bardzo praktyczne rozwiązanie, które z pewnością zainteresuje wszystkich fanów zdrowego stylu życia i odżywiania. Doktor Marek Bardadyn jest ekspertem w dziedzinie zdrowego stylu życia i odchudzania, twórcą zdobywającej coraz więcej zwolenników diety strukturalnej. Jest autorem wielu publikacji medycznych i bestsellerowych książek Odchudzanie weekendowe, Kody młodości, Nałóg jedzenia, Odchudzająca książka kucharska. Jego autorskie rubryki porad medycznych w poczytnych czasopismach i programy telewizyjne cieszą się ogromną popularnością. Z jego porad korzystają gwiazdy show-biznesu, znani politycy i sportowcy z całego świata. http://allegro.pl/bardadyn-odmladzajaca-ksiazka-kucharska-tania-wys-i2613582706.html

Gość madzia 444
dzis drugi dzien kolacje wczoraj zjadlam o 18 i potem juz nic a dzis sniadanie - owsianka na chudym mleku i 2 jajka na miekko pomidor i duzo wody a reszta w planach

Gość Kruszynka1258
Hej:) moge z wami od dzis??:) waze 57 wzrost 164 .. Chcialabym schudnac 5 kilo a nie mam motywacji:(

Gość madzia 444
pewnie z etak zapraszamy fajnie że sie odezwałas , a jaka diete wybralas?

Gość Kruszynka1258
Z dietami mam ciezko bo nigdy niewychodza wiec zostaje mi mz lub 1000 kcal ..:):) a wy jak tam?? Ja dzis na sniadanie kromka z nutella bo wzielo mnie na cos slodkiego :)

Gość madzia 444
ja też mz - i tak do 1000 kacl w wekend pozwole sobie do 1200 zobacze jaak bedzie z waga wtedy

cześć wam :) dolaczam do was, mam nadzieje, ze jakos razem nam pójdzie:) ja mam 58kg i 164 cm, chciałabym z 5 kg zrzucic, od wczoraj powiedziałam sobie, ze zero słodyczy i oczywiscie mż..

Gość madzia 444
czesc wszystkim ja dzis zjadłam do poludnie ok 800 kcal , i teraz nie mam smaku na nic pije kawe latte i zjem jakis serek lekki ok 18 i pomidorka i to tyle na obiad mialam makaron z e szpinakiem i papryka z piersia z kurczaka i posypalam serem zoltym light makaron jadlam do poludnia tez

Gość madzia 444
chyba wcięlo mi posta

Gość madzia 444
aaa jest :) piszcie cos

a ja dzisiaj na sniadanie płatki owsiane z jogurtem naturalnym i sliwki suszone, potem ok południa orzeszki, jabłko, papryke , ok 14 rybe z warzywami, i potem ok 18 dwie kanapki z szynka i pomidorkiem i do tego wypilam zielona herbate, a w godzinach od 16 do 18 byłam na rowerze :)

Gość madzia 444
hejka! witam WAS -pije kawe i mysle co zjesc:) na sniadanie zawsze jadłam owsianke przewaznie, ale od jakiegos zcasu nie mam na nia ochote , kupilam taki cizeki chleb caly z ziarnami , myskle ze na dieet bedzie dobry , i jak zjem 1 kromke z dodatkami to sobie pojem ale sie to okaze dzis pada deszcz u mnie i nic mi si enie chce miałam jechac do rossmana ale pzrez ta pogode mi sie odechciaalo moze jutro pojade

Gość madzia 444
w 100 gr ma ten chleb 211 kcal , a w opakowaniu jest 5 kromek i waza 450 gr wiec kromka jest kaloryczna troche, ale to zdrowe kalorie ,wiec 1 na dzien na sniadanie nie zaszkodzi bo jest ciezka i pelna ziaren i jest dosc duza

Gość madzia 444
haha chodzi mi o to ze ja spale do konca dnia skoro ja zjem na snaidanie :)

ja dzis mam mało czasu:) mąż wrócił to trzeba mu czas poświęcic a po za tym to się stęskniłam:D mam też troche spraw:) powodzenia kobietki

Gość madzia 444
pewnie , witam i zapraszam