Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia 444

od dziś mż

Polecane posty

Gość aśę
Hej, już po śniadanku. Dwie kromki razowego chleba z cienkimi plasterkami mozzarelli i pomidorem. Teraz piję kawę. Ważne żeby jeść regularnie małe posiłki, jak to każdy podkreśla, więc dziś postaram się tego przestrzegać. kolejny posiłek za 4 h. Miłego dnia.

Gość madzia 444
czesc wszystkim ja dzis na smniadanie ryba wedzona ( tunczyk) sok pomidorowy szklanka i kawa czarna z łyzeczka cukru chyba mi cos spadło pare deko bo czuje po spodniach , ale zwaze sie w sobote dopiero, choc mi zalezy na cm a nie na wadze

Gość madzia 444
zjadlam jeszcze jogurt froop cytrynowy : kiwi liczysz dokaldnie kcal?

Gość śa
Już powoli głodna jestem, a do mojego kolejnego jedzenia jeszcze ponad godzina:(

Gość śa
Będąc w kuchni postanowiłam, ze będę jadła co 3 h:) to też dopuszczalne. Więc zajadam się właśnie drugim śniadaniem. Są to płatki owsiane z tropikalnymi owocami zalane wodą. Rarytas to z pewnością nie jest, ale da się zjeść. Czytałam, że mają bardzo dobry wpływ na organizm więc będę się nimi zajadać. Aż mi nie obrzydną oczywiście;)

madzia 444 liczę plus minus :) wiem np że kubek kefiru ma 125kcl a widzę na opakowaniu że plaster tego sera ma 77 to już mi wychodzi 200:) w ten sposób to liczę :) No ja na obiad pierś na parze , marchewka z groszkiem + sok z białego grejpfruta sama wyciskałam, pycha:) Teraz jeszcze skubnełam brokuła więc myślę że zjadłam około 350kcl:) tak mi się wydaje :) jak widzisz liczę pi razy drzwi:) ale np już wiem że mogę zjeść około 500cl jeszcze :)

Gość madzia 444
kiwi dzieki za odpoweisz:) ja na obiad udko z kurczaka plus zielona fasolak szparagowa i 1 ziemniak udko opiekane na oliwie z oliwek bo jest zdrowa i mysle ze troche tłuszczu na diecie zdrowego jest wskazane

ja mam zwykłą oliwę i taka że z bazylii :D i nie wiem czy to jest tylko do sałatek ale ja na tym smażę :D pieczarki, cebulkę wszystko:) kiedys wcale nie używałam ale podobno trzeba tez jeść tłuszcz:D

Gość madzia 444
ja kiedys bylam na sb i tam codziennie uzywalam i schudlam duzo

Gość madzia 444
ja chyba zaczne na snaidania jakies owsianki gotowac na chudym mleku , bo z woda nie przelkne

madzia 444 ja robię , uwielbiam:) robię mleko i otręby żytnie, owsiane i płatki owsiane do tego jakiś owoc, rodzynki czy coś albo czysta :)

Gość madzia 444
mnie smakuje taka owsianka z otrab owsianych , a te dodoatki wole jako przekaske zjesc :) no zdalo by soie by mnie len opuscil i zaczac gotowac na 1 posilek

Gość madzia 444
KROPKA JAK PO IMPEZIE???

moj cały dzien wygladał tak: rano na czczo wypiłam wode przegotowana z cytryna, ok 9 zjadłam bułke z szynka i serem i do tego kawa rozpuszczalna.. ok 12 zjadlam jablko, godz 14 obiad piers z kurczaka usmazona na oliwie z oliwek ziemniaczek i ogóreczek, podjadam sobie słonecznik taki łuskany i teraz przed chwileczko zjadłam płatki owsiane z jogurtem naturalnym i posypalam do tego slonecznik:) i zaraz zrobie sobie zielona herbate:) a kolacji juz moze nie bede jesc.. jak córka mi pozwoli to pojezdze troche na rowerku i pare min na twisterze:))

Gość madzia 444
zjadlam kisiel slodka chwial i liona batona chyba bede chiora bo mnie gardlo boli,z enie mohh=ge sliny przelknac l juz dzis nic nie jem

Gość madzia 444
sorry za błedy ,

Gość madzia 444
haha pisałam po omacku bo ogladam film :P)

Gość madzia 444
wszyscy mnie dzis donerwuja w domu objadaja sie non stop smakołykami a ja na diecie uff, ciezko jest

Gość madzia 444
wzielo mnie jakies grypsko ,czy cos podobnego ,. wiec dzis odpuszcze diete zjadłąm pare 100 gr biszkoptow i wypilam kawe nie mam smaku na nic co zwiazane z dieta ale tez nie wiem zcy zjem duzo , bo sie zle czuje a jak u was?

Gość śa
Wracaj do zdrowia i nie martw się o dietę bo pewnie i tak mniej zjesz niż zdrowa na diecie.

Gość madzia 444
dziekluje za slowa otuchy

Gość aśę
Eh zgrzeszyłam mam na swoim koncie dziś 2 cukiery i jedno ciastko. Nie wiem co mnie dziś na te słodycze tak wzięło bo przecież nie jestem jakimś słodyczo-pochłaniaczem:( trudno to weszło zamiast mojego jednego posiłku. Ale dziewczyny ogólnie nie opłaca się! Zjadłam te słodycze mam wyrzuty sumienia i na dodatek i tak jestem głodna. Trudno kara musi być więc kolejny posiłek dopiero o 16. W planach mam dziś trening interwałowy na rowerku 5 serii minimum. Wątpię abym przez weekend się odezwała bo komp. w naprawie więc miłego weekendu życzę.

Gość ewaabra
50 PRZYSTAWEK O NISKIM INDEKSIE - Montignac -TANIO Cena rynkowa: 36,00 zł NASZA CENA: 25,90 zł Michel Montignac twórca nowej filozofii żywienia, od ponad 20 lat dowodzi, że wybór produktów, jakie spożywamy, jest decydujący dla naszego zdrowia. Niewielka zmiana obyczajów żywieniowych pomoże nie tylko pozbyć się nadmiaru kilogramów ale również zapobiega chorobom metabolicznym: cukrzycy typu 2 oraz schorzeniom serca i układu krążenia. 50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym to jedna z czterech książek serii "Przepisy Montignaca", które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac. Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych. Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie. Przystawki według tych przepisów wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobie każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej. znajdziesz tu : http://allegro.pl/50-przystawek-o-niskim-indeksie-montignac-tanio-i2671417060.html

a ja sobie ostatnio wprowadzam różne różności i nie wiem czy nie przesadzam :D dzis np po raz pierwszy zjadłam kanapke z serem śmietankowym z papryka w plastrach na obiad chińskie zrobiłam :) warzywa chińskie pierś i ryż :) nie wiem czy nie przesadzam z takim czymś czy to bezpieczne takie posiłki:-/

Gość do kiwi
tak to sie nigdy nie odchudzisz

do kiwi dziękuje za odp:) moja dietetyczka każe mi wprowadzac juz inne rzeczy.. tylko pytanie co jeśc aby chudnąć i jakie to różności, tak patrze że ta moja dietetyczka to strasznie leniwa jest, nawet wzoru ani nic :-/

Gość madzia 444
czesć ja dalej chora, dzis nic nie jem prawie . i 1 kg mniej od wczoraj . wczoraj zjadłam troche do poludnia a poem jogurt i pomarancza dzis na sniadanie jogurt gruszkowy , ma ly i ledeo go zjadłam na siłe zeby nie zazywac na pusty zoladek lekarstw jakis wirus panuje , i duzo osob tak ma dzis wypije gorace piwo z zołtkiem i miodem i potem prosto do łozka , zeby sie wygrzac i jutro powtorze , moz emi pzrejdzie bo a ntybiotykow nie amm , jesdynie jais grypex tylko zagladne pozniej napiszcie jak wam idzie i trzymam kciuki