Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Małgorzata 47

Famio szansą dla nas wszystkic

Polecane posty

Gość Małgorzata 47

Jest mi niezmiernie miło ,że mogę podzielić się z Wami radosną dla mnie nowiną. Spełnia się moje marzenie. Nastąpiło otwarcie Platformy Zakupowej Familo.O tym co to jest szerzej napisałam na swoim blogu i zostawię Wam tutaj linki do zakładek byście mogły poznać więcej szczegółów. Dlaczego dzielę się z Wami tą informacją? Wiem że skoro zdecydowałyście się na rejestrację w Betterware ponieważ jak w każdej rodzinie przydał by sie jakiś zastrzyk finansowy. Te same słowa kieruję zarówno do tych dziewczyn które u mnie rozwijają swoja grupę i robią regularnie zakupy jak również do tych którym nie udało sie to na starcie. Tak jak na wstępie nie robiłam wymówek żadnej z Was ponieważ zdaję sobie sprawę że z rożnych powodów czasami ciężko wystartować w Betterware. Dzisiaj pragnę Być dla Was wszystkich Posłańcem Dobrej wieści. Powstało coś zupełnie nowego!!!!!! coś na co wszyscy czekaliśmy .......Bo Familo to market online w którym możemy robić codzienne zakupy ( tak tak.spożywka , mydło, powidło aż po AGD, TV i wiele innych) Zakupy po prostu dla siebie,te same produkty które na codzien kupujemy i po prostu zjadamy. co więcej familo ma taki program że za te zakupy naliczane beda nam rabaty. Ale co ja tutaj będe od nowa pisać. Zaprazam na mój blog tam znajdziecie odpowiedzi na wszystkie Wasze wątpliwości 1.Moje oficjalne zaproszenie Otwórz link http://klub.partnerski.net/?ref=malgorzata-familo PS. Koniecznie obejrzyj film ,,Prezentacja projektu 28 minut" (wewnątrz zaproszenia)!!!!!!!!!!!!! 2. Materiały na temat Familo które zamieściłam na swoim blogu Zakładka Familo nasza szansa http://www.betterwaremalgorzata.pl/familo-nasza-szansa/ Zakładka Jak zarabiać na artykułach żywnościowych i produktach codziennego użytku http://www.betterwaremalgorzata.pl/jak-zarabiac-na-artykulach-zywnosciowych-i-produktach-codziennego-uzytku/ Ważna informacja Po zarejestrowaniu się możesz zalogować się do sklepu Familo i obserwować jak z dnia na dzień przybywa nam produktów. Zakupy możesz zrobić już dzisiaj.ale niekoniecznie. Ze względów logistycznych (otwarcie sklepu odbyło się kilka dni temu) na początek wstawiona została znikoma ilość asortymentu , który codziennie będzie poszerzany tak by już w grudniu zacząć wprowadzać artykuły AGD TV Komputery itp. Ważne jest by jak najprędzej się zarejestrować by już współuczestniczyć w tworzeniu swojej grupy z której z miesiąca na miesiąc czerpać będziemy coraz większe korzyści Zatem bardzo serdecznie zapraszam do przyłączenia sie do mojej grupy. Będzie mi bardzo miło mieć przyjemność pomagać Tobie i wspólnie dążyć do wyznaczonego sobie celu Kontakt: Małgorzata Biernat maga0905@wp.pl tel. 606 698 542

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować