Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony25

pytanie do dziewczyn singielek

Polecane posty

Gość ggf
świńtuch jesteś:O

Gość co to za pytanie?????
"Włosy są podniecające i fajne do pogłaskania. " pogłaskać to ja go mogę ale po głowie :)

Gość zaciekawiony25
ja tam po prostu nie wyobrazam sobie miec duzo wlosow. tak samo jak pod pachami. wtedy sie czlowiek szybciej tam poci.

A w ogóle to odpowiem na to pytanie inaczej - jeżeli nie muszę (co w singłowym stanie jest dość częste), to w ogóle nic nie robię z włoskami nigdzie - pozwalam sobie zarosnąć również dlatego, ze o siebie dbam - a dokładnie dmam o własna skórę i kiedy tylko mogę pozwalam jej odpocząć od wszelkich tortur. (większość znanych mi mężczyzn również Z RÓŻKOSZA przestaje się golic (na twarzy) podczas urlopu i nikt im nie ma tego za złe, ale taka jedna dziunia z druga muszą podkreślić, ze one się gola nawet na bezludnej wyspie bo DBAJĄ O SIEBIE! :D to się nazywa nie dbanie o siebie ale bycie niewolnikiem mody i narzuconych kanonów wyglądu :D (wyrzucić smiecie też pewnie wychodzą w pełnym makijażu, bo a nuż jakiś sąsiad zobaczy?) :D

Gość owłosiona i zadowolona
jeszcze śmieszniejsze jest dla mnie jak facet goli klatę :D właśnie,może pozostańmy przy tym że każdy ma co woli. Ja wole włosy,wy możecie sobie nawet rzęsy wydłubać jak wam sie to podoba i jak to będzie modne

Gość krociezakocie
najfajniejsze jest jak baba sie goli na dole ale o nogach i rekach zapomina, a facet ogoli jajka i klate ale ma owłosine rece ogi i plecy

Gość zaciekawiony25
a ja tam gole sie tylko na dole i pachy no i oczywiscie twarz. ale nie robie tego dla mody. tylko dlatego ze jeslsi sie tam poce to wiadomo ze predzej o przykry zapach.

Nie wiem w ogóle co to za tłumaczenie,że moda że bla bla.Mnie nie obchodzi czy inne panny się golą, i nie wnikam jeśli się nie golą.Dla mnie futro jest dopuszczalne jedynie w filmach Barei :D i nie wiąże się to z modą tylko z moim własnym upodobaniem.

Gość krociezakocie
a najlepiej Alicjo zalatw mi ten szampon z misia co usuwa owłosienie

Gość krociezakocie
to znaczy regeneruje wlosy

Gość zaciekawiony25
wypowie sie jeszcze jakas dziewczyna na moje pytanie?

Gość singielkaaa
a ja wcale nie gole sie jak nie widzi nikt, bo po co? nie rozkladam nog to krocza nie gole. Jak nie ma sie faceta to nie chce sie dbac o siebie. To wszystko robi sie przeciez dla nich - ubieranie, malowanie, pielegnacja, pachnienie. Brak faceta - brak motywacji do dzialania. Tyle w temacie.

Gość zaciekawiony25
masz podobnie jak ja. z tym ze mi te wlosy troche przeszkadzają jak są dlozsze. ale wiadomo penis sie musi o nie ocierac wiec faceci tez to inaczej odczywają :)

Gość zaciekawiony25
ja ją w pewnym sensie rozumiem bo mi tez brak motywacji. ale nie dopuscilbym jednak zeby bylo tam zbyt bujnie.

Gość singielkaaa
Alicja w krainie czarow - wypowiadam sie wlasnie za siebie, nie za ciebie czy innych, mi checi i motywacji zrobienia cos wiecej niz "wypada", "powinno sie" brakuje, nie chce sie "piescic" zbytecznie

Gość zaciekawiony25
S_M fajny demot.. taka fryzurka jak na zdjeciu mi sie podoba :)ogolnie lubie jakies fryzurki na cipce.tyle ze to ma wyglądac tak jakos gustownie a nie ze same wlosy jak wyrosną tak zostaną

Gość krociezakocie
SM dobre :D

Gość KOORWa TO KUP SE
vera ponownie zbanowana,nareszcie modki na te kurviszcze zmadrzały :D

Gość zaciekawiony25
czyzby nie bylo tu wiecej singielek ?