Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlanauczycielka

Wynagrodzenie w szkole językowej

Polecane posty

Hej, zamierzam aplikować do szkoly językowej, jako lektor. Zgłoszenie wypełnia się online i są tam m.in. pytania: 1. oczekiwane wynagrodzenie netto za lekcje indywidualne 2. oczekiwane wynagrodzenie netto za lekcje grupowe powyzej 5 osob. Nie mam doswiadczenia w pracy w takiej szkole, czy ktos moglby mi doradzić, jakie są aktualne stawki wynagrodzenia w takiej pracy? Dodam, że jestem studentką 3 roku anglistyki.

Gość ytu6dt56yuty
Mój kuzyn dostał pracę w szkole językowej i dostawał 740zł/netto :) praca od pon-pt 16-21 a w weekendy w domu musiał jeszcze się przygotowywać, także powodzenia w szukaniu pracy.

Gość ytu6dt56yuty
Aha i on jest po studiach licencjackich, miał rok doświadczenia w poprzedniej pracy pracował za 600zł/netto

Ja potrzebuję tej pracy jako dodatkowego zarobku, zamiast korków, tj. 8 godzin na tydzien, co zaznaczam w zgłoszeniu. Studiuję dziennie i praca codziennie 16-21 jest nie dla mnie z przyczyn oczywistych :)

Dzieki za pomoc :)

Gość jfjddgfrgr
ja w szkole językowej dostawalam za 1,5 godz 50zł na rękę, ale nigdzie więcej nie widzialam. mojemu facetowi kiedys zaproponowali na rękę za 1,5 godz. 35 zł to podziękował.

nie no, 35 zł za 1,5h to bez przesady... Ja na korkach biorę 30zl/h. No to za lekcje indywidualne, a co z tymi grupowymi? Mniej, czy wiecej?