Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??? Hmmm ???

O co chodzi, z tym ...

Polecane posty

Gość ??? Hmmm ???

... Darjosem ? Ze tak tutaj ktos go wyzywa ?

Gość muminkowe pole ryżowe
oni zawsze muszą znalezc jakas hiene jak dobrze ze juz nie mam czasu tu bywać.... kiedys czytalam dareiosa czy jaki tam ma nick dokladny spoko facet nie zwracaj uwagi na debilne komenty

tzn. zawsze muszą znalezc jakąs ofiare :P

Gość ??? Hmmm ???
Wlasnie widze, ze co chwile jakies tematy, jak nie o Masterze, to znowu o kims innym, myslalam ze on tez cos nawywijal, a widocznie komus sie nudzi :D

nie nic nie zrobil foto dodal tylko dzisiaj zauwazylam i moze dlatego prawiki zazdrosne....:) fajna klata charakter tez ma ok ale debile zawsze sie przyczepic musza :D

Gość ??? Hmmm ???
Masz racje, tutaj wszyscy palaja zazdroscia, a na pewno nie sa lepsi i musza leczyc kompleksy, widocznie taki maja sposob :D no nic, dziekuje ze sie dowiedzialam 🌼 milego dnia :)

nawzajem :) 🌼

moim zdaniem to zakomuflowany pederasta nadrabiający karłowatość ( jest dumnym posiadaczem wzrostu, określonego liczbą 172 ), pompowaniem i depilacją ‏ innymi słowy - chłop jak dąb:classic_cool: ...a jak juz ktos wcześniej słusznie zauważył - nowego stworzenia Bożego do życia raczej nie powoła... ‏ co w oczywisty sposób nie zmienia faktu, że ma prawo żyć i prężyć napompowane "towarem" mięśnie... ‏ PS...mogą mu się kiedyś przydać:classic_cool:, bo na rynku pracy sytuacja nie wygląda kolorowo. zwłaszcza w pipidówie w której przyszło toczyć mu nasz POLSKI, przaśny żywot...

Gość :))))
To oczywiście ja. Derajos:classic_cool:

podszywku * Nie dla każdego człowieka liczy się imprezowanie, niektórzy wolą robić coś ze sobą i mieć satysfakcje ,a skoro zazdrościcie to cóż ... ruszcie dupę i na siłownie ...

a po chuj mam iść na siłownię? nie zostałem stworzony do łopaty. kilofa, względnie młota:classic_cool: ...wolę iść na baby, na spacer, albo nawet w pizdu

Gość HEHEHAHAHIHIHI
A nie przyszło wam do głowy, że to jest prowokacja/projekt żeby się na kafe coś działo :)?

spoko 🖐️ :)

Dobrze, ale co ma praca fizyczna do siłowni ?! Na siłownię się chodzi głownie po to, żeby dobrze wyglądać. Ale nie , lepiej siedzieć całymi dniami na kafe, wyzywać innych ... Ahh Ci zawistni ludzie 🌼 Po prostu może to lubi i chodzi na siłownię dla siebie ?! Ale nie no Wy grubasy, przecież od razu musiał brać koksy, bo jakim cudem by to osiągnął !

Nie wiem czy to jest prowokacja, czy projekt bo nie widziałam nigdy jak się wypowiadał. Wszyscy jesteśmy projektami 🖐️

a co takiego osiągnął:D ??? mądrości mu nie przybyło, bo wklejanie własnych fotek w stopkę jest takim samym debilizmem jak wlejanie zdjęć domów, samochodów, względnie markowych szmat, oraz butów ( patrz- Mychol:classic_cool: )

Może jemu to coś dało ?! Nie znamy go , więc nie wiemy ... Po prostu możliwe, że lepiej się czuje jeśli tak wygląda i ćwiczy ? Nie trzeba od razu kogoś jechać i pisać, że koksy , koksy, koksy ... W tym to masz rację, ale nic nie przebije wklejania fotek i " oceńcie mnie " , " co o niej myślicie " 😭

Gość HEHEHAHAHIHIHI
E tam, dla was wszystko jest problemem albo dewiacją :D jak się człowiek nudzi to wkleja sobie równe rzeczy w stopkę, żeby zwrócić na siebie uwagę :) Kafe jest jak portal randkowy, tyle że darmowy ;D Tu można nadrobić braki życiowe, pobyć kimś kim się w realu nie jest...albo pownerwiać swoją kreatywnością frustratów :D

pozwól że sam ocenię co trzeba, a co nie... wlepiając swoje foty sam wystawia się na "ostrzał" sorry batory, ale sam podjął to ryzyko ...a jeżeli posiada przynajmniej szczątkowe IQ, to doskonale wie, że na tym forum siedzi taka gnida jak ( na ten przykład ) ja, mająca prawo, a w mojej ocenie- obowiązek oceny zamieszczonego fotosa:classic_cool: ‏ tak było, jest i będzie

bo to jest kafeteria :D tak było jest i będzie :) nie ma co zawracać sobie głowy głupotami 🖐️

tak było jest i będzie hahahah :D jedno zdanie pod dwie różne wersje :D ;) łokej 🖐️

Tak każdy ma prawo do oceny, nie każdemu się to podoba, a urokiem kafe jest to że większość wypowiada się na te tematy, o których nie ma zielonego pojęcia

bo wymiana złotych "mądrości" jest fundamentem, oraz zaczynem ciekawej dyskusji:classic_cool:... ‏ ZAPISZ TO SOBIE

Gość HEHEHAHAHIHIHI
"...a urokiem kafe jest to że większość wypowiada się na te tematy, o których nie ma zielonego pojęcia " a to było do mnie, nie ? :D

Gość HEHEHAHAHIHIHI
Nie śpij bo Cię okradną :D To chyba zrozumiałe, że każdy będzie miał inne zdanie na jeden temat. Mi osobiście człowiek niczym nie zawinił, raz rozśmiesza raz wnerwia ale generalnie nie wzrusza jakoś do tego stopnia by robić z tego swój życiowy problem.

Nie mają mi czego ukraść, więc wiesz :classic_cool: Tak, tyle że po prostu nie wiem co on komu zrobił, że tyle tematów dzisiaj było na niego, założonych przez jakiegoś głupka / zakochaną małolatkę :) Niech sobie żyje swoim życiem i niech chodzi na tą siłownię , jedni wolą imprezy, a on widocznie to i KONIEC 🖐️ bo zaraz topik się rozwinie na 10 stron :D