Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joasia122

zapalenie mieszkow wlosowych- rewolucja

Polecane posty

witam , walcze z choroba zapalenia mieszkow wlosoych 20 lat stosowalam wszytsko , doslowanie wszystko i roznymi efektami, niektore srodki badz preparaty pomagaly na dluzej lub krocej , niektore wogole nie pomagaly. Mialam bardzo niekonfortowa forme zapalenia miezkow wlosowych na glowie polaczona z zapaleniami ropnymi. Czulam sie niekonfortowo (malo popwiedziane)oraz odczuwalam bol. Teraz wszystko sie zmienilo przez przypadek. Wjechalam do pracy zagranice i pezypadkowo droga prob i bledow odkrylam szampon ,ktory wybawil mnie od tej choroby, to jak cud, majac na uwadze tak dluga walke z choroba, niekonczace sie wizyty u dermatologow, testowanie dostepnych lekow itp. penie wiecie o co mi chodzi. Chce sie podzielic moim odryciem !!!!!!! ulze wam w cierpieniu jezeli ktos jest zaiteresowany wieksza iloscia informacji oraz szamponem, prosze wyslac maila na adres ajplaskowscy@wp.pl pozdrawiam

Gość nydre
podziel się publicznie albo w ogóle. po co te podchody? :o

Gość inna277
pewnie to reklama jakiegoś cudownego produktu

Gość joasia1222
Zbyt duzo walczylam z tym problemem by teraz wciskac komus bzdury, wiem ze jestescie rozgoryczeni wynikami probowanych specyfikow lecz mozna to skonczyc.To nie jest reklama, podajcie mi swoje adresy a ja wysle wam produkt gratis wtedy zobaczycie jaki jest skuteczny. pozdrawiam.

Gość Marzenia się spełniają_*
hehe nie to wcaaale nie jest reklama produkt gratis hehehe

Gość joasia1222
tylko chcialam pomoc, jezeli nie jestescie zaiteresowani- trudno, mimo wszystko zycze powodzenia pozdrawiam