Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czitos92

Studia,dalsze życie

Polecane posty

Gość Czitos92

Witam chciałbym wam przedstawić mój problem,bo nie wiem co dalej robić mam jak się zachowywać teraz a o to on: Więc tak za rok będę miał maturę i moja dziewczyna również.Potem wiadomo myśli się o studiach itd. i ona powiedziała mi,że chciałaby wyjechać stąd do innego miasta na studia zaoczne tam jakąś stancje mieć na tyg. do pracy,aby sie jakoś utrzymać i problem polega na tym,że ja nie jestem pewny w 100% czy zdam maturę no a mojej dziewczynie to się uda na pewno,bo ma dobre wyniki w szkole no a chciałbym jakoś,abyśmy razem zamieszkali.Ale też jest tego typu problem,że jej siostry mówią jej,żeby wyjechała dalej tam ma jedną z sióstr u której mogłaby się zatrzymać znaleźć prace i studiować no,ale wtedy jakby tak się stało to wiadomo,że beze mnie już i mnie to boli strasznie.Bo bardzo ją kocham.No i mam obawy,że przez to może się wszystko zakończyć i nie wiem jak mam postępować dalej.. No i czasami mam takie myśli,że jej tylko mogę przeszkodzić w życiu.No ale nie chcę tego związku zakończyć. Proszę o porady..

Gość akukuruku
Nic nie poradzisz. Taka kolej rzeczy. Wspieraj ją i niech Ci do głowy nie przychodzi jej powstrzymywać.. Niewiele związków z czasów liceum jest trwałych - to tak na pocieszenie, że nie tylko Tobie może rozpaść się związek.

Gość ente
oj nieprawda, że nie są trwałe.. zależy na jakich ludzi trafi :) ja mojego poznałam w 3kl. gimnazjum (15 lat), teraz mam 24 i nadal z nim, mieszkamy już razem :) a Tobie Autorze powiem tak: po 1. masz jeszcze rok, więc możesz się podciągnąć po 2. nawet jak nie zdasz matury to możesz wyjechać z nią, ona będzie studiować, a Ty pracować :) po 3. pogadaj z nią o tym, powiedz jej to, co tu napisałeś :)