Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she she she...

w piatek slub.... kto ze mna???

Polecane posty

Gość she she she...

28.09 biore ślub... nie ma stresu ale caly czas sie zastanawiam czy czegos nie zapomnialam...

Gość she she she...
a czemu nie? tak chcielismy

Gość jestem autorką tego topiku
Znam taką jedną co brała ślub w piątek i duuuuuuużo ludzi nie przyszło, bo musieliby brac wolne, bo inaczej nie ma jak? Wracac z pracy o 14/15/16 i leciec na ślub? A gdzie się odświeżyc, wyszykowac? I takim niewyspanym, bo na rano do pracy się wstało. Oczywiście autorko, absolutnie tego złośliwie nie mówię. O której ślub?

Gość she she she...
o 15.30. tylko jedna para odmowila nam ze nie przyjdzie ze wzgledu na prace a tak to wszyscy beda. chcielismy w piatek bo w poniedzialek chcemy wyjechac a w sobote i niedziele chcemy sie ze wszystkim ogarnac

Gość slubkalubka
pytasz :czemu nie jesli w piatek? bo w tradycji chrzescijanskiej to dzien postny

Byłam gościem na dwóch ślubach, które odbywały się w piątek i moim zdaniem to super rozwiązanie.

Gość nie mam nicka co
a czemu tak chcieliście? podaj argumenty

Gość ghghgfhhgh
tez mialam w piatek. a co do tego ze ludzie pracuja w piatek to tez glupie wyjasnienie!!!!!!! Zaprasza sie specjalnie po to wczesniej zeby ludzie wzieli sobie wolne w ten dzien. U mnie praktycznie kazdy sie zjawil i nikt nie marudzil ze to jest piątek. !