Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkuuujaca 25

Czy moja ochota sie rozbudzi ?????

Polecane posty

Gość poczatkuuujaca 25

mma 25 lat od miesiaca uprawiam sex z moim partnerem, jest dla nie pierwszy w lozku jednak zauwazam ze jak wiele kobiet opisje nie mam ani potzreby masturbacji ani tez strasznej ochoty na seks czy to przyjdzie z czasem czy jestem po prostu oziebla??

Gość dscdscs
25 lat? ty nie jestes oziębła ty jestes dziwna :O

Gość dscdscs
i nie masturbowałaś sie wczesniej?? w gimnazjum w liceum?? ja sie onanizowałam jak szalona a jak już dorwałąm mojego (17 lat) to nie chciałam z niego zejść :P

Gość poczatkuuujaca 25
nie nigdy jakos nie odczuwalam takiej potrzeby...czyli jestem dziwna tak?

Gość dscdscs
no raczej. nie wiem jak miały inne moje koleżanki bo nie gadamy i tym , która sie onanizuje a która nie :P no ale z tych dziewczyn co znam to raczej każda sobie jakoś tam radzi, może ty nigdy wcześniej nikogo nie miałaś i dlatego? mnie rozbudził pierwszy chłopak , który doprowadził do orgazmu- jakies 17-18 lat, no ale wcześniej sama to robiłam i oj miałam potrzebe hehe może seksuolog ci pomoże albo psycholog, może masz jakieś blokady? miałaś do czynienia z jakąs patologią?

Gość dscdscs
hop hop , jestes ? :) jak uprawiasz dopiero od miesiaca to pewnie dopiero ze 4 razy były jakieś "podchody" kobieta potrzebuje miesięcy żeby się nauczyć jak osiągnąć orgazm tak jak lubi. więc praktyka i jeszcze raz praktyka :D noi ja na twoim miejscu zaczęłabym sie masturbować bo skąd on ma wiedziec gdzie i jak cie dotykać jak ty sama jeszcze tego nie wiesz? musisz odkryć co lubisz. to nie jest nic złego :)

Gość Niegrzeczny00
Bez przesady :) Nie wysyłaj dziewczyny do psychologa, ja bym raczej powiedział że "onanizująca się jak szalona" nastolatka powinna poszukać lekarza :)

Gość poczatkuuujaca 25
tak jestem w zwiazku ponad rok on juz dotykal nie tam i ja jego mam orgazmy lechtaczkowe, sex uprawiamy zwykle 2 razy dziennie wiec chyba wystarczajaco duzo cwiczymy :p :p

Gość dscdscs
no to wszystko ok. to czego piszesz że uważasz się za oziębłą ?? p.s. no może nie jak szalona heheh, no wiesz hormony, młody wiek, pierwszy penis, oszalałam hehe ;)

Gość dscdscs
2 razy dziennie?? dalej nie rozumiem gdzie tu oziębłość. chyba że on chce a ty nie i tu jest problem. wiec to normalne że ty chcesz np raz na 2-3 dni. 2 razy na dzień codziennie to ja bym nie wyrobiła :D

Gość dscdscs
też mam 25 lat ;)

Gość poczatkuuujaca 25
he he ja mam tak ze 2, 3 razy na tydz to mi sie chce tylko ze jak mam codziennie 2 razy to nie mam okazji zeby mi sie zachcialo :p a cwiczymy bo czekal ponad rok i chc osoiagnac orgazm pochwowy :p

Gość Niegrzeczny00
Myślę że dałabyś radę ;)

Gość poczatkuuujaca 25
wiec z tymi 2 razami na dobe jest tak ze jakby mnie nie dotykal to bym nie musiala nic a jak on zacznie mnie miziac to miekne :p ale tak to nie mam czegos jak straszny pociag moze dlatego ze nie mma szansy zatesknic za tym :p

Gość dscdscs
no pewnie żebym dała :D ale potem bym chodziła okrakiem i chyba jakieś ciepłe okłady na cipkę hehe

Gość dscdscs
chyba tak jest jak piszesz :D

Gość poczatkuuujaca 25
z tymo okladami bez przesady :) i 3 razy w ciagu 2 godz czasami sie zdaza :p moj ma straszne potzreby i rano to mus z jegos strony a ja jestem zwykle rano zombie wiec uzywamy zelu :p

Gość Niegrzeczny00
No właśnie. Ja bym się tak delikatnie Tobą zajął że Twoja cipka by wołała o jeszcze a nie o okłady :)

Gość poczatkuuujaca 25
ja mialam bole tylko na poczatku jak jeszcze bylam slabo rozciagnieta i teraz czasem sie zdaza jak mnie troche obetrze :p

Gość dscdscs
mnie tam boli czasami jak mnie za bardzo wypnie do tyłu i załaduje sie jak normalnie chińczyk z korei pólnocnej na ostatni prom do ameryki.

Gość poczatkuuujaca 25
haaaaa haa super porownanie zapamietam ;p