Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mial byc ok i co

Pracuję więcej od

Polecane posty

Gość a mial byc ok i co

mojego faceta. Wychodzę z domu o 8 wracam o 21 on 7:30-16:30 ja pracuje w soboty on nie, i jeszcze wymaga ode mnie bym zajmowała się domem ( prała sprzątała, prasowała, gotowała i jeszcze wstawała rano i robiła mu śniadanie). Robiłam to przez ponad 3 lata w końcu się zbuntowałam i podzieliłam wszystkie obowiązki dokładnie na pół wprowadzając system zmiennych tygodni tzn w pierwszym tygodniu ja gotuję Ty prasujesz w drugim odwrotnie - było dobrze niespełna tydzień, na początku mój facet uznał, że rzeczywiście mam rację i będzie mi pomagał. Jego pomoc trwała od poniedziałku do piątku potem wyjechał mi z tekstem, że przecież wcześniej ze wszystkim sobie radziła, że przecież inne kobiety sobie radzą więc o co mi teraz kurwa chodzi i że on po pracy jest zmęczony i mi koszul prasował nie będzie bo należy mu się odpoczynek.

Gość Mateuszek 25 lat
zależy kto więcej zarabia :)

Gość Mateuszek 25 lat
pewnie zapomniała dodać że to tak naprawdę facet ją utrzymuje i ona mieszka u niego :P

Gość a mial byc ok i co
On więcej zarabia ale wszelkie wydatki mieszkaniowe, wyżywienie itp dzielimy na pół.

Gość wredniucha
do kogo należy mieszkanie?

Gość a mial byc ok i co
Wynajmujemy mieszkanie. Planowaliśmy za jakiś czas wziąć kredyt i kupić dom dziś jestem tak rozczarowana tym związkiem, że już niczego nie jestem pewna. Dodam że mój facet jest naprawdę cudownym facetem czułym kochającym tylko tej jego stosunek do roli kobiety wkurwia mnie niemiłosiernie. Wcześniej jak pisałam nie przeszkadzało mi to, byłam bardzo zakochana i z przyjemnością gotowałam mu obiady jednak od czerwca mam nową, znacznie bardziej czasochłonną pracę wracam do domu o 21 i marzę już tylko o tym wy wziąć kąpiel zjeść coś i iść spać a on mi o 22:30 jak już leżę w łóżku na pół przytomna potrafi wypomnieć że np koszule ma niewyprasowane, że od 2 dni musiał jeść tę samą zupę, że kurwa mać w lodówce nie ma jego ulubionej szynki- a wcześniej była. Co będzie kiedy pojawi się dziecko?

u mnie w domu moja mama ma podobnie bo trafiła na takiego samego faceta jak Ty i go sobie nie wychowała :( bardzo jej współczuję, ale niewiele mogę zrobić bo ma poczucie winy, a my wszyscy zjebaną psychikę przez starego. uciekaj więc jak najszybciej! bo tylko dorobisz się samych nieszczęść

Gość wredniucha
""Dodam że mój facet jest naprawdę cudownym facetem czułym kochającym"" nie rozśmieszaj mnie - chcesz to wmawiać sobie czy nam?

Gość wredniucha
czuły i kochający jest zapewne w łóżku, bo w życiu nie koniecznie

Gość a mial byc ok i co
Nie chcę go zostawiać chciałabym żeby zrozumiał i zmienił stosunek to obowiązków domowych. Nie wiem co mam robić nie chce się z nim kłócić, tłumaczyć i prosić już nie mam siły. Wziąć na przetrzymanie, nie robić w mieszkaniu dosłownie nic? To z mieszkania zrobi się chlew bo on się raczej nie zreflektuje i palcem nie kiwnie:(((((((((((((

Gość wredniucha
""Nie chcę go zostawiać"" no to służ u niego dalej