Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mAgnez22

poznam kolegę 21-30 do pogadania o wszystkim - Wirtualna znajomość

Polecane posty

W ten wieczór przyszło mi na myśl, aby nawiązać kontakt przez internet:)) Mam 22lata, mam chłopaka, nie zamierzam wdawać się w romans;p ale chciałabym poznać MOŻE AKURAT CIEBIE:)))) miłe pogawędki w czasie wolnym:]

Ja dzisiaj rozdaję maila, licząc na niezobowiązującą znajomość, Agnieszko - dziś jest Twój szczęśliwy dzień :classic_cool: - remoskinski @ hotmail.com Oczywiście nie będziemy romansować, bo masz chłopaka, ot co - niezobowiązująca rozmowa z nieznajomym osobnikiem.

ojej o wszystkim, z chłopakiem mogę oczywiście, ale jakbym chciała z nim to bym nie pisała tutaj:) złośliwcom mówię - N I E chcę o wszystkim i o niczym

No to zaczynamy od literki "a". Ananasy - lubisz je? Może masz swój ulubiony owoc? Dbasz o to, co jesz?

4,5 roku.;) kurcze, jednak wydaje mi sie ze na kafeterii sami falszywi ludzie.. nie ma zadnego forum, zeby sobie pogadac bez jakis zjeb*w..

Gość efefee
chcesz zrobić na złość chłopakowi?bo nie wierzę że chcesz poznać tylko kolegę i niewinnie sobie gadać

Fałszywi, raczej cyniczni i złośliwi a i uwielbiają "demaskacje", bo mało kto się przyznaje że pisze na forum gdzie tematem przewodnim tygodnia jest np pawlacz lub moszna :D

nikomu nie chcę robić na złość, ale widzę miałam racje, siedzą tu same złośliwe osobniki..;/ nie mam ochoty wygadywać się koleżankom, i wpadłam na taki własnie pomysł;]

Niewielkie masz szansę, by takiego znaleźć. 1. Porządny ale zajęty raczej się nie odezwie, laski potrafią być zazdrosne o pisanie z innymi. 2. Porządny ale samotny być może się odezwie, ale jak mu się spodobasz, to z czasem będzie chciał czegoś więcej, albo ograniczy kontakt. O reszcie nie mówię.

pompek ani nie posprzeczałam ani żadna rutyna.. po prostu to co pomyśle to robię i tak zrobilam, napisalam tu:) zawsze tylko kolezanki i kolezanki, a nie wiem jak to jest miec takiego kolege chociazby wirtualnego i pogadac sobie z nim o glupotach

Gość efefee
magnezzz kogo ty chcesz oszukać?:D

racja gosciu, ale.. wlasnie zawsze jakies ale.. uwazam siebie za porzadna dziewczyne, wiem, co czuje, jestem mega zakochana, ale to takie dziwne ze mam ochote miec kolege w sieci tak po cichu?!

Gość efefee
trochę dziwne...i czemu po cichu?jak to tylko kolega to nie musisz ukrywac go przed chłopakiem?

Gość efefee
nie musisz się tłumaczyć:)ja mogę sobie pisać co uważam

Nie jest dziwne, ale mówię Ci jak to wygląda. Wiem, bo pisałem z zajętą dziewczyną, a inni też mają takie doświadczenia. Jak mu się spodobasz, to fatalnie się będzie czuł z tym, że jest dla Ciebie tylko wypełniaczem czasu. Natomiast jeśli mu się nie spodobasz, to będzie pisał bardzo rzadko :D

Gość Detonics
Ja kiedyś lubiłem rozmawiać przez gg

Gość efefee
nie skończę i powiem ci jeszcze że jak twój chłopak się o tym dowie to może pomyśleć nie wiadomo co,bo ukrywasz to przed nim

gosciu wiem, jedna i druga opcja fatalna ale nie mowie poki co wysylaniem zdjec.. chodzi tylko o popisanie i nie publicznie z normalnym chlopakiem