Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typtyptyptyptyp

dlaczego jest wlasnie tak?

Polecane posty

Gość TakaJednaPisze
Jest takie mądre powiedzenie "Z ładnej miski jeszcze nikt się nie najadł" Co z tego, że ktoś jest ładny, przystojny, jeśli nic sobą nie reprezentuje. O czym rozmawiać z takim człowiekiem?

Gość typtyptyptyptyp
mnie tylko zastanawia czy wy jesteście naprawde takie jak tu piszecie? czy może jesteście zupełnie inne a tylko tutaj tak zapieracie się same siebie? ;)

Gość typtyptyptyptyp
''Co z tego, że ktoś jest ładny, przystojny, jeśli nic sobą nie reprezentuje. O czym rozmawiać z takim człowiekiem?'' A o czym rozmawiać z czło.. tfu.. podczlowiekiem który chleje i ćpa na potęgę? Oni takie mordy mają nie przez geny a przez ich nędzny styl życia, duży wpływ ma też to że ktoś im często te mory obijał a więc się nawalali z kimś a to daje do myślenia co to za patologia. Z taką patologią miałabyś o czym rozmawiać??

typ a w ogole to po co te przyklady skrajnosci? cpun etc...to jest patologia i jesli widzisz ze dziewczyna woli tamtego..no o czym gadka? ladna buzia i te wszelkie przymioty naj....niekoniecznie sa zachecajace. mozesz byc fajny madry ladny miec kase...ale tez byc EGOISTA max. do zycia....to trzeba kompromisu i tez troche szalentwa a nie tylko sztywnych regul i zasad. a ja-nie pytaj jaka ja jestem-to nie ma zwiazku z topikiem.;)

Gość TakaJednaPisze
Zapytaj tych ładnych lalek co one widzą w tych facetach. Ja Ci na to nie odpowiem.

Gość typtyptyptyptyp
Nie musisz pisać jaka jesteś. Już to ujawniłaś w tym poście, jesteś taka jak inne. Pewnie dla ciebie pod pojęciem ''szaleństwo'' kryje sie właśnie patologia itd. Większej bzdury nie słyszałem, że ja niby jestem sztywny? Nie nie jestem ale dla mnie chlanie i ćpanie to nie jest pozytywne ''szaleństwo''. A myślisz że tamte patologiczne mordy to nie egoiści?? W takim razie kto??? Ja egoistą nie jestem, ba, udzielam się charytatywnie bo mogę sobie na to pozwolić z racji dużych środków finansowych. Teraz możecie mnie zjechać za to że napisałem o kasie i że jestem pustym materialistą