Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typtyptyptyptyp

dlaczego jest wlasnie tak?

Polecane posty

Gość typtyptyptyptyp

Dlaczego w ''typie'' kobiet są jebane patologiczne mordy a nie porządnych facetów z ładnymi buziami a nie takimi co mają mordy jak orangutany pijackie i ćpuńskie?? Ja np mam twarz przystojnego aktora a słysze od głupich pizd że nie jestem w ich ''typie'' i one wybierają te jebane patologiczne ryje

Gość Pan Bóg
Bo takie są kobiety. Z Twojego żebra zresztą.

Gość typtyptyptyptyp
ale ja się nie nazywam Adam

Gość TakaJednaPisze
autorze ile masz lat? Nie wszystkie kobiety takie są.

Gość typtyptyptyptyp
z drugiej strony co za jebana hipokryzja, niby baby lecą na wygląd a zamiast wybierać przystajniaków niczym aktorzy (ja taki jestem) to lecą na takich debili z krzywymi ryjami jak u malp na dodatek te ich ryje wyglądają jak zachlanae i zaćpane

Gość typtyptyptyptyp
takajedna, 24 a czemu pytasz?

Gość TakaJednaPisze
Może myślą, że nie mają u Ciebie szans.

Gość typtyptyptyptyp
a tak w ogole to jak to nie wszystkie? skoro ty taka nie jesteś to jesteś wyjątkiem :D

Gość typtyptyptyptyp
nie wydaje mi sie bo same są atrakcyjne, więc szanse mają ale wybierają brzydszych, to dziwne, tym bardziej że zawsze podkreślają że wygląd dla inch ważny nie przeszkadzałoby mi to jeszcze gdyby byli to brzydale typu pryszczaty kujonek bo takich chłopaków trzeba wspierać w trudnych chwilach ale one wybierają tych jebanych orangutanów co mają ryje jak menele i ćpuny

Gość typtyptyptyptyp
to mi się rzygać chce po prostu!!!

Gość TakaJednaPisze
To może myślą, że jesteś już zajęty.

Gość typtyptyptyptyp
żadna szanująca sie kobieta nie bedzie sie ogladac za popijaczonymi poobijanymi zacpanymi ryjami, to jest obrzydliwe!!! kurwa, rzygać mi sie chce, fuj, już pryszczate kujony są przystojniejsze od tych jebanych orangutanów ja to nie czaje, żeby to jeszcze pasztety były ale takie fajne dupy?? no kurwa, chyba koniec świata

Gość TakaJednaPisze
Wiesz jak to jest, zazwyczaj te wypacykowane tipsiary, w mini z dekoltem to pustaki, więc nie masz czego żałować.

Gość typtyptyptyptyp
ja wiem o tym ale te ''wypacykowane tipsiary, w mini z dekoltem'' są atrakcyjne a mierzą tak nisko i łażą z patologicznymi ryjami które są obleśne to nie jest dziwne?? :( ja jestem przystojny, wyglądam jak aktor z hollywood a ostatni same pasztety mnie zagadują

Gość typtyptyptyptyp
ostatnio*

Gość TakaJednaPisze
Odpowiedz sobie na pytanie, czy chciałbyś taką pustą lalę? Dla Ciebie liczy się tylko wygląd?

Gość typtyptyptyptyp
nie rozumiesz o co mi chodzi, chodzi mi glównie o to czemu one wybierają takie małpie mordy jak mogą mierzyć wyżej? ja gdybym chcial to bym se znalazł ładną, nie nie liczy się tylok wygląd i pustej bym nie chciał ty nie bardzo ogarniasz czy jak ładna to zawsze musi być pusta?? otoż nie, nie chodziło mi o to, tylko są takie ktore są atrakcyjne i łażą z takimi mordami no i ja sie pytam gdzie sens?? gdzie logika???

Gość typtyptyptyptyp
ale skoro jestem taki przystojny to się nie dziw że nie wezmę się za brzydką

Gość typtyptyptyptyp
przykro mi takie jest życie, bez urazy dla tyc ''brzydszych'' oczywiście

Gość typtyptyptyptyp
ale te goryle mordy mają aż za dobrze , oni przecież zasługują na pasztety a z takimi dupami sie wożą, przecież oni są ochydni, jakim cudem to ma miejsce ja sie pytam???

Gość TakaJednaPisze
Przecież wygląd nie jest najwazniejszy. Uroda jak woda - przemija. I co wtedy? Ty ją zostawisz, albo ona Ciebie?

Gość TakaJednaPisze
Widocznie lecą na ich kasę. Albo patrzą na wnętrze i są z nimi z miłości.

Gość typtyptyptyptyp
zanim uroda przeminie to jeszcze troche potrwa wnętrze??? jakie wnetrze??? tacy goście najczesciej to pijacy albo narkomani dlatego mają takie ''zakazane'' ryje, nic wartosciowego do zaprezentowania nie mają więc nie wiem o jakim wnetrzu mówisz jak już mówiłem nie chodzi mi o pryszczatych kujonów. ci chłopcy na pewno nie piją i nie ćpają także ich da się usprawiedliwić ale tamci?? nie na darmo mają takie mordy

Gość typtyptyptyptyp
a kasy też nie mają za dużo bo najcześciej te ryje są z ubogich i patologicznych rodzin a nie pochodzą ze zdrowej tkanki spoleczenstwa

typtyptyptyptyp Dlaczego w ''typie'' kobiet są j**ane patologiczne mordy a nie porządnych facetów z ładnymi buziami a nie takimi co mają mordy jak orangutany pijackie i ćpuńskie?? Ja np mam twarz przystojnego aktora a słysze od głupich pi** że nie jestem w ich ''typie'' i one wybierają te j**ane patologiczne ryje -j* -pi* i znow j* no rzeczywiscie brac cie pelnymi garsciami........(sic).:)

Gość typtyptyptyptyp
pisze tak bo jestem wkurwiony na tą całą chorą sytuację , na codzień jestem kulturalny i nigdy nie przeklinam, nie pije i nie ćpam , dlatego mam zdrową twarz

Gość typtyptyptyptyp
czyzbyś była następnym wyjątkiem po takiejjednej? no proszę, czyli kafeteria to chyba naprawdę ''inny świat'' ;)

Gość TakaJednaPisze
simaa ma rację!