Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka.si.aaa

jak zachęcić faceta do ostrych tekstów w łóżku?

Polecane posty

Gość ka.si.aaa

Lubie czasem zostac nazwana suką, słyszeć ze facet uwielbia mnie pieprzyć. Jak zachęcic faceta żeby mowił takie rzeczy?

Gość MWTK
po prostu zacznij tak do niego mowic,np zrob ze mnie szmate,zerznij mnie jak dziwke,itp powinno zadzialac:-)

Gość ka.si.aaa
On wie ze to lubie i mowilam... Dzisiaj powiedzialam mu ze jestem jego suką i ze chce zeby mnie tak nazwal a on nic... Wcześniej jak powiedzialam zeby powiedzial mi coś brzydkiego to sie zasmiał zapytał 2 razy czy byłam grzeczna i sobie zasłużyłam;/

Gość MWTK
moze glupio sie z tym czuje,nieoswojony z sytuacja, moze cos w zwiazku z szanowaniem Ciebie czy temu podobne balaniuki

Gość ka.si.aaa
Nie wiem, ale jakoś ssij kutasa mu pięknie przez usta przechodzi:D

Gość yabudabu
Zacznij pierwsza aby facet wiedział kiedy może wyskoczyć z takim tekstem, moja żona też czasami tak chciała. A że ja jestem facet to oczywiście kiedyś wyskoczyłem w nieodpowiednim momencie w czasie seksu i była straszna obraz. Diabli wiedzą kiedy baba chce żeby ją nazywać suką a kiedy kwiatuszkiem. A teraz nie idę na takie numery i basta.

Haha jak miałem 17 lat :P. To nakłoniłem pannę na taki rodzaj zabawy. Na początku kojarzyło mi się to z brakiem szacunku,ale potem robiłem to bardzo autentycznie. Czasami fajnie jest gdy w łóżku twoja kobieta zmienia się w sukę.