Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytaniedoKobIET

=== Dlaczego kobiety wolą starzych facetów np o 10 lat?? ===

Polecane posty

Gość PytaniedoKobIET

nie jestem w stanie tego zrozumieć niektóre jak mają 18 to szukają kolesia 25+l Jaki jest tego powód?Dlaczego nie chcą młodszego lub równego sobie?Jakie są przesądy i mity że niby w czym starszy jest lepszy?Dlaczego wolą doświaczonych z którzy mieli min 2 kobiety na swoim koncie?

Gość tygrysek onaa
ja mam 23 a moj facet 31, zle bym sie czula jak bym miala w swoim wieku. Zawsze wolalam miec kogos starszego, tak jak teraz, czuje sie wtedy pewniej

Gość jmjwadtwtd
bo taka jest natura, partner musi byc starszy 20latek to zazwyczaj mentalny 15latek, 15 - 10 , 30-25 etc

Gość bo starszy się dorobił finanso
wo i kobieta np 20 latka jest niedojrzała i nieodpowiedzialna i woli starszego, który się nią zajmie i zaopiekuje. taki tatuś + seks

Gość wolny30latek
hej ja ci odpowiem jako 30 letni facet interesuja sie mna kobiety 18+ a dlaczego? a no dlatego ze: mimo 30 lat wygladam na lat 25 mam juz ukonczone studia, mam dobra prace, wlasne mieszkanie, samochod nie trzeba siedziec zamkniety w pokoju, albo ciagac sie po lasach samochodem nie musza jezdzic autobusami, bo je przywoze i odwoze place za wizyty w restaruacjach, knajpach zabiore tez na zakupy mam 181cm wzrostu i 88kg - kobiety czuja sie przy mnie bezpieczne nie wygladam jak wychudzony nastolatek moga ze mna porozmawiac na powazne tematy nie mam 20 lat i nie chce za wszelka cene bzykac i zobaczyc jak to jest, bo wiem jak to jest bez problemu moge poczekac miesiac, dwa na sex z taka mloda dama zabieram ja do znajomych, ktorzy porobili kariery, ona jest zadowolona, ze moze poznac takich ludzi moge jej pomoc cos zalatwic, to prace, to lekarza, to cos innego uwaza mnie za swego guru, za madrzejszego od niej, za czlowieka, ktory do czegos w zyciu doszedl i ktory nie mysli codziennie o bzykaniu

Gość taka jedna00
no i tu powyzej masz odpowiedz

Gość tyun
"nie mam 20 lat i nie chce za wszelka cene bzykac i zobaczyc jak to jest" To głupie myślenie kobiet sam mam 21 lat i chciałbym mieć dziewczynę dla związku a nie bzykania tylko.

Gość bu hehehehhehe
Dojrzały 21 latek to jak wygrana w totolotka, tacy na pozór wydają sie dorośli, dojrzali a potem..wychodzi z nich dzieciak predzej czy pozniej 🖐️ Sama mam prawie 22 i nie chciałabym faceta w moim wieku, minimum 25-26 latka

Gość rutelerc
Ja mam 22 lata i nie chciałbym rówieśniczki bo są zbyt niedojrzałe, kompletnie nie myślą o przyszłości. Tylko całonocne imprezy i seks w kiblach im w głowie.

Gość no przepraszam
mnie od wiele starszych (10-15 lat) zawsze odrzucało, byli dla mnie aseksualni tak jak znacznie młodsi. Nie ma to jak młode, jędrne ciałko rówieśnika :)

Gość mjckk
a temat 'wymyslil' jak zwykle rozzalony prawiczus maminsynek, ktorego zadna dziewczyna nie chce

Gość stare dziady
takie pod 50tkę i starsze jadą capem choćby nie wiadomo jak często się myli i perfumowali, o fuuuuujjjjj !!!!! :O :O

Gość jcvghbjn
wspolczuje tobie miec takiego smierdzacego ojca w domu:o :D

Gość starzy sa dla desperatek
i lecacych na wygodne zycie (czytaj kase)

ja czasami wole starszych a czasami w swoim wieku..a w swoim wieku nikogo nie znajde bo sa niesmiali i przy mnie nie moga wydusic z siebie ani slowa i w ogole sa tacy malomowni i o niczym nie da sie z nimi pogadac albo jaki sie spotkac to zawsze biora kumpla ze soba..zal..a starsi sa spoko..mozna z nimi pogadac na wszystkie tematy..powazne,glupie teamty..mozna z nimi normalnie i porzadnie pogadac,pozartowac,posmiac sie..normalnie mozna pogadac z nimi o pierdolach..takze ja wole troche ze starszymi..w ogole jak jestem ze starszym to czuje ze mozna na nim zaufac,jest fajniej,bezpieczniej..a nie w swoim wieku..ja mam 19 lat i spotykam z o 11 lat starszym-no to ma 30 lat..ja nie widze nic w tym zlego..moze i to glupie ale ja mam inne zdanie..

Gość hdskhgksdvjns
podobnie jak Katie Holmes nigdy nie będę sie brać za starego dziada! Mój narzeczony jest ode mnie starszy tylko o 2 lata i mądrym, dojrzałym odpowiedzialnym facetem! Ja mam 30 a on 32. Przedtem zanim go poznalam mialam styczność ze starym dziadem starszym ode mnie o 18 lat! Mam porównanie! Jeśli uważacie że tylko starszy jest dojrzały to jesteście w błędzie! WSZYSTKO zależy od człowieka! i powiem brutalnie ten stary dziad którego poznałam wcześniej nie jest godzien zaparzyć kawy i czyścic butów mojemu mężczyźnie :P:D:D:D Dziewczyny trzeba się dobrze rozejrzeć za mądrym i dojrzałym chłopakiem i nie musi być to stary dziad:)

tja 18 lat roznicy to przepasc rzeczywiscie ....facet moglby byc twoim ojcem ale dawalas mu doopy a teraz obrazasz wiec mysle ze to predzej nie on jest stary tylko ty jestes goowniara :o :p i pasujesz do obecnego faceta poniewaz jestescie na tym samym poziomie :p. co do moich doswiadczen mysle ze optymalna rozbieznosc to 4 - 7 lat oczywiscie facet starszy 🖐️

Gość hdskhgksdvjns
chju gówno wiesz co było między nami :) są stare pryki o mentalności jaką Ty prezentujesz i młodsi z głową na karku

jak mialam okolo 20 lat to interesowali mnie starsi faceci, wszyscy bylio 6-8 lat starsi... poniewaz uwazalam ze moi rowiesnicy sa niedojrzali... teraz po 30 rozgladam sie za mlodszymi ;)

Gość bopoteeem
Bo Kobieta ok 30stki wygląda już coraz starzej a facet trzyma poziom. Musi być różnica żeby później Kobieta nie wyglądała jak Babcia męża.

Gość 435434
ambersol jak mialam okolo 20 lat to interesowali mnie starsi faceci, wszyscy bylio 6-8 lat starsi... poniewaz uwazalam ze moi rowiesnicy sa niedojrzali... teraz po 30 rozgladam sie za mlodszymi 4 Akurat to dziewczyny 20 latki są niedojrzałe

Gość 435434
ambersol jak mialam okolo 20 lat to interesowali mnie starsi faceci, wszyscy bylio 6-8 lat starsi... poniewaz uwazalam ze moi rowiesnicy sa niedojrzali... teraz po 30 rozgladam sie za mlodszymi 4 Akurat to dziewczyny 20 latki są niedojrzałe

Gość to h proste
jest tylko jeden powód, choć niezbyt uświadamiany przez kobiety Bo....facet starszy o te 10 lat wydaje się byc poważnym kandydatem do stabilnego zawiązku / małżeństwa.......wydaje sie , ale niekoniecznie tak jest taka młoda z braku znajomości psychiki starych facetów, podświadomie uwierzy w poważność tej znajomości i to że jest dla niego młodą królewną i oczywiście że on po wielu latach szukania królewny znalazł właśnie ją... będzie kochał i będzie wierny bo ona widzi jego chęć stabilizacji (i materialne zaplecze do stabilizacji)......a tymczasem stary pryk jest tylko starym lubieżnikiem , pobzyka i poszuka następnej młodej pupci.jego starszy wiek nie jest gwarancją, a wprost przeciwnie , raczej świadczy o rozwiązłości. A młody chłopak czy rówieśnik? ....nic to że atrakcyjniejszy wiekowo....ale czy ty sam uważasz takiego młodego za coś trwałego i do stabilizacji/małżeństwa? Czy raczej wiesz że to jeszcze czas latania za przygodami i nie ma na co liczyć....nic stabilnego ani bezpiecznego ? (pomijam wyjątki....)

Gość to h proste
oczywiście używam pojęcie małżeństwa, ale niekoniecznie dziewczyna chce już małżeństwa, raczej chodzi jej o miłość jako coś tak trwałego jak powinno być w małżeństwie....taka utopia...bo jest moda ma pragnienie miłości u dziewczyn...a tymczasem miłości nie ma zresztą mądre dziewczyny wiedza że nie wolno pozwolić sobie na miłośc, po co strzelać sobie samobója

przykro się czyta takie wypowiedzi-choć mam nadzieję że tak tylko piszecie bo w głębi duszy kazdy chce być kochany.jestem dowodem na to że miłośc jest i może być pomiędzy młodszą kobietą a starszym meższczyzną,tylko że my na tę różnicę wieku nie zwracaliśmy uwagi,nie zakochałam sie bo był starszy tylko dlatego jaki jest,czuję się jemu równa pod względem intelektualnym mentalnym.jestem jego partnerką a nie podopieczną ,sama też świetnie bym sobie poradziłą jeśli chodzi o kwestie materialne.

Gość one wolą
trochę starszych od siebie bo myślą że taki facet jest stabilniejszy i że też bogatszy

Gość taakii jeedndeje
Dokładnie tak.Ja mam 27 lat wyglądam na 23 i mam własną firmę, samochód, poukładane w głowie, pracuję, jestem przystojny 185cm i dobrze zbudowany.Od roku mam 18 letnią dziewczynę, i sama mi powiedziała że jestem dla niej szczytem marzeń, bo się czuje bezpiecznie, samochód ma, za wszystko ja jej płacę, wspieram ją duchowo i finansowo a ona się odwdzięcza czułością i najlepszym seksem jaki w życiu miałem.Kiedyś jak miałem 18 lat to żadna mnie nie chciała, wszystkie rówieśnice wiązały się z 25 latkami, i teraz już rozumiem dlaczego.