Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USA

Czy zgodzilybyscie sie na takie warunki pracy?

Polecane posty

Gość USA

Hejka, mam pytanie dotyczace pracy( wlasnie przeprowadzilismy sie do usa z mezem z kanady)Praca to jest lekkie skladanie malych urzadzen( do oddychania) placa 11$ ranna zniana zaczynajaca sie na 7, zeby zrobic overtime musze wstac na 3 rano;/Praca ta jest przez agencje pracy,brac czy nie brac?od dwoch miesiecy byla to niestety najlepsza oferta Jaka dostalam;(((((

Gość palamala
No i po co znowu zakladasz kolejny topik klamczucho? Naprawde nie masz nic lepszego do roboty?

ja bym na twoim miejscu został w kanadzie w usa jest tylko pęd za pięniędzmi i gnoją człowieka niesamowicie. a policja do tego pałuje ludzi.

ja bym na twoim miejscu został w kanadzie w usa jest tylko pęd za pięniędzmi i gnoją człowieka niesamowicie. a policja do tego pałuje ludzi.

Gość pojebnumber!!!!one
:D:D:D pierdol sie szmato cipo kurwo jebana...czekam na pozwe do sadu pierdolcu jebniety :D::D

Gość jkhbkgkg
Ahahahaha wariatka is back! :D :D :D :D Ona zawsze wszystkim grozi rozprawa sadowa, to jej standardowy tekst! :D :D

Gość palamala
Coz, to nasz kafeteryjny niedorozwoj, codziennie zaklada tematy o tym, ze np kolezanka z pracy miala jej zalatwic prace, ale jej nie lubi, o tym jak poznac, ze cie nie lubia, o tym jak poznac, ze cie zatrudnia na stale... to jej najnowsze topiki. Czasem mieszka w USA, czasem w Kanadzie, a czasem w UK. Pracuje przewaznie w fabryce przez agencje, ale pracowala takze w SPA tylko ze tam zle Azjatki ja przesladowaly ;) Teraz czekam na to az mnie pozwie do sadu i juz sie boje.

Gość jkhbkgkg
palamala a najsmieszniejsze jest to, ze ty jej w ogole nie wyzwalas, a ona ciebie zwyzywala od szmat i pojebow. :D :D :D Podaj ja do Sadu o znieslawienie. Bo to wlasnie ona obraza ludzi na necie i to ona powinna poniesc za to odpowiedzialnosc. Acha, a jej story to ja znam.... :) Kazdy chyba z tego forum ja juz zna. Dziewczynie brak piatej klepki. Dobrze, ze w moim otoczeniu nie ma takich ludzi :)

Gość Do tej wyzej
Uuuuuuu juz sie boje;pop bite me bitch!

Gość Do tej wyzej
G.... Mi zrobisz buhaha najpierw musialabys znac moje dane,adres it'd wiec spier...w podskokach!

Gość Do tej wyzej
Zawsze niezly ubaw mialam z takich debilek jak to cos powyzej I ta cala palmala hehe najlepsze jest to ze te tlumoki tylko moga tyle I za tyle ze I cos tam sie zapytalam czy ze ktos tam mnie nie lubi buhaha g...no wiecie o mnie Kim jestem nawet jak sie nazywam!!!!! nawet jak cie zmieszam z blotem to mnie co najwyzej pocalowac w dupe mozesz ta swoja gatka!

Gość Do tej wyzej
Czasem mieszka w USA, czasem w Kanadzie, a czasem w UK. Pracuje przewaznie w fabryce przez agencje, ale pracowala ....blablabla twoja gatka jest jak SRACZKA slowna jebie na kilometr gownem ci z geby! I co z tego? Buhaha ze to pisalam? Masz strasznie ubogie zycie ze tak zapamietujesz czyjes pokrako!

Gość jkhbkgkg
Mozesz nas wyzywac ile ci sie podoba. :) Mi to zwisa. Ja mam swietna prace, przyjaciol i ciekawe zycie towarzyskie. Ty nie masz nawet 1/4 z tego co my tutaj mamy. Pozostaje ci jedynie wchodzic na forum i zakladac non stop nowe tematy. I ty sie dziwisz, ze nikt cie nie lubi i nikt nie chce miec z toba do czynienia? Jestes chora psychicznie. P.S: Twoje imie i nazwisko rowniez mnie nie obchodzi. Jak dla mnie mozesz sie nazywac nawet Genowefa Pigwa. I tak jestes dnem... bez pracy i znajomych :D :D :D

Gość Do tej wyzej
Taaaaa zazdroszcze ci ale czego?? Tego ze psycholu chodzisz za ludzmi po necie chory stalkerze!!!!!!taaaa juz widze te prace I psiapsiol buhaha jasne.....

Gość Do tej wyzej
Heh uspokoilo to to sie;))))(

Gość Dżennifer
zgadzam sie z nielubieuk

Gość palamala
ale sie fajnie ciebie prowokuje. Mozesz mnie wyzywac na forum ile chcesz, to tylko o tobie zle swiadczy.

Gość sruyjas
matko co za nowa idiotka na tym forum haha a jaka agresywna1!!!!! coraz lepsze tutaj sie pojawiaja osobowsoci: byla juz mayor of london z rozdwojeniem jazni, jest zona domowa ze swoim walijskim karkiem, prezes werty z wezem zbozowym w rozporku, teraz na fali wyplynal nielubieuk...ktory jakos mi na prezesa tez zakrawa