Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra mama odda

Prosze o pomoc dla corek

Polecane posty

Gość dobra mama odda

Na poczatku napisze zeby osoby które chca zle oceniac i wyzywac sobie darowalybo juz i tak mam dosc a chciala bym prosic o rzeczy dla moich coreczek mala skonczyla 5 m a starsza ma 3 latkla mam bardzo ciezka sytuacje mianowicie jestem osoba o umiarkowanym stopniu niepelnosprawnosci nie doslysze ciezko mi cokolwiek zalatwic bo przez tel nie da rady a osobiscie z dziecmi ciezko z mezem staram sie o rozwod bo bardzo zle traktuje mnie i dziewczynki boje sie o nie starsza ma juz leki jest zastraszana itp mam kredyt na mieszkanie i raty na wszystko chyba co jest w domu zbliza sie zima moj M ma prace sezonowa wiec ani na dzieci nie da wiem ze jest duzo rodzin które potrzebuja pomocy ale ja musialam tu napisac z nadzieja ze jednak znajda sie u was niepotrzebne rzeczy na moje dziewczynki przyjme wszystko ubranka ksiazeczki kolorowanki potrzebne akcesoria bo młodsza jest tylko na piersi musiala bym teraz zaczac jej wprowadzac inne posilki ale sloiczki takie drogie wiec jedynie ziemniaczki i marchewka zmiksowana butli ani smoczka nie chciala :( bede wdzieczna za cokolwiek moj mail : viktobud@o2.pl

Gość Powiedz mi jak to sie stało
że będąc w takiej sytuacji masz drugie dziecko??

Gość dobra mama odda
Zycie pisze różne scenariusze prosze nie oceniajcie jesli nie chcecie pomagac nie piszcie

Gość minimini79
Może spróbuj na pomocnych mamach, tam zostanie zweryfikowana prawdziwość Twojej sytuacji i na pewno otrzymasz pomoc : http://forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html

Gość wandzia z okolic
Autorko napisz skad jestes. Mam troche ubranek, a nie mam komu dac. Na allegro nie chce mi sie wystawiac

Gość dobra mama odda
minimini79 tam juz napisalam pare dni temu Wandzia napisz do mnie na maila i wtedy sie dogadamy bo nie chce tutaj podawac swoich danych znacie dobrze mile osoby nudzace sie na forum a ja nie chce zeby ktos cos glupiego pisal

Gość thshryh
Nasza autoreczka się schytrzyła i już danych na forum nie podaję ;) a cl biedactwo nie masz już co na allegro opchnąć?

Gość dobra mama odda
nie sprzedaje na allegro bo jak cos mam po dzieciach to tez pomagam znajomej a dane podam na mailu jak napisalam

Gość dobra mama odda
tak w tamtym roku pisalam i otrzymalam pomoc od 2 mam tzn dostalam 2 paczuszki za ktore podziekowalam i córcia chodzi jeszcze w tych ubrankach wiec nic nie sprzedalam i jestem bardzo zadowolona ze ktos chcial cos poslac

Gość ciazaallegro
czy chemia tez potrzebna??