Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego nie chce

dlaczego nie chceee

Polecane posty

Gość dlaczego nie chce

witam dzisiaj śniło mi się że wywróżyłam jednej znajomej kobiecie iż wyjedzie do córki za granice przyszła dzisiaj ta ko0bieta i mówię jej to co mi się dzisiaj przyśniło a jeszcze wcześniej jej wróżyłam na związek i ona do mnie mówi dzisiaj ty mi już nie wróż :/ i nie wiem co to miało znaczyć o co jej chodziło czy się boi znać prawdę o swoim związku czy to co jej wywróżyłam było prawdą hmm zastanawia mnie bo to tak powiedziała z takim tonem uniesionym ja bym to odebrała jak by to była prawda ale sama nie wiem dlatego założyłam ten temat byście wy drogie panie mi wyraziły swoją opinie bo jakoś jak tak siedzę i myślę o co jej chodziło ? proszę o wasze opinie pozdrawiam

Gość a co powiecie o tej sytuacji?
wedle mojej opinii musisz pogodzić się z przecinkami :)

Gość dlaczego nie chce
ty nowy idź naucz się pisać do masz byki jak w jakiejś wsi nie znasz się to nie pisz jak masz obrażać to nie jest portal dla ciebie

Gość znam znam znam
a moze mnie powrozysz?

Gość dlaczego nie chce
znam znam znam jeśli chodzi o numerologie partnerska to tak tylko podaj date urodzenie twój i twojej partnerki to ci powróże

Gość znam znam znam
Ja 25.08. On 26.03. please!!!! sorry ale wczoraj mnie nie bylo juz online:(

Gość dlaczego nie chce
do znam znam znam dzień miesiąc i pok podaj twoj i jej tak z nie pełnej daty ci nie powróże :P

Gość dlaczego nie chce
imię jej i jego date ur przykład np (ona) kasia 15. 09.1987 ( on)Daniel 12.12.1965

Gość znam znam znam
ja 25.08.1965 on 26.03.1965 no to czekam :)

Gość dlaczego nie chce
do znam znam znam waszą kartą związku jest KAPŁANto szczęśliwa karta, która zwiastuje piękny związek oparty na przyjaźni, na zasadach i konserwatywnym elemencie. Pamiętajcie jednak by ten konserwatyzm i sztywność przekonań nie doprowadził kiedyś do rozstania

Gość znam znam znam
wielkie dzieki! nie jestesmy najmlodsi jak widzisz ale zaczelo miedzy nami zgrzytac i nie wiem co o tym myslec :)

Gość dlaczego nie chce
wiesz może to wg mnie to może między wami zgrzyta bo ty może czujesz coś do niego dażysz jego jakimś głębszym uczuciem a on może cię traktuje jak przyjaciółkę to jest tak jak ci wyszło i tu karta waszego związku to kapłan (fragment) (która zwiastuje piękny związek oparty na przyjaźni, na zasadach i konserwatywnym elemencie)karta ta sama ci mówi o tym że to związek jest lub też będzie oparty na przyjaźni i być może dlatego tak między wami zgrzyta pozdrawiam :)

Gość znam znam znam
ja do niego bardzo wiele czuje a on? przyjazn moze tez ale tu chodzilo o wiecej...

Gość dlaczego nie chce
do znam znam znam wiem o co ci chodzi :) pomyśl też o tym że może dlatego on traktuję wasze relacje jako przyjacielskie bo być może nie chce się sparzyć, w związku z tobą a w związkach jest różnie wzloty i upadki .. he a na przyjaźni można też budować związek jak oczywiście będzie on przyjacielem do rany przyłóż jeśli będzie tak jak prawdziwy przyjaciel to jest szansa w przyszłości na udany związek musisz wierzyć że w przyszłości może być twoim partnerem o ile sprawdzi się w przyjaźni

Gość znam znam znam
dzieki :)

Gość dlaczego nie chce
do znam znam znam za co dzięki

Gość znam znam znam
dzieki za to ze mi powrozylas :)