Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kardelinka

Lesinelle - jak się czujecie?

Polecane posty

Jak się czujecie kobitki po tych tabletkach? Jakieś skutki uboczne? Czytałam, że się chudnie przy tym, ważę co prawda 52, ale wolę wagę 46-48kg :P A także przeczytałam, że po nich biust się powiększa? Ile z tego prawdy? Nie pogardziłabym miseczką b75 chociaż :D

ja się czuje bardzo dobrze :) Była senność na początku przez kilka dni,miałam też kilkudniowe bóle jajnika...wszystko na szczęście minęło ;) Czy się chudnie? Być może ... mi przybyło 2 kg:-O. Nie robi mi to żadnej różnicy ... ważne , że nie więcej :) Biust fakt-trochę mi się powiększył :D

ja się czuje bardzo dobrze :) Była senność na początku przez kilka dni,miałam też kilkudniowe bóle jajnika...wszystko na szczęście minęło ;) Czy się chudnie? Być może ... mi przybyło 2 kg:-O. Nie robi mi to żadnej różnicy ... ważne , że nie więcej :) Biust fakt-trochę mi się powiększył :D

Aktualnie nie mam zbyt dużych piersi, co A80, ale mam 17 lat ;D mam nadzieje, że powiększy mi się.

Aktualnie nie mam zbyt dużych piersi, co A80, ale mam 17 lat ;D mam nadzieje, że powiększy mi się.

no widać ... musiałam wymieniać staniki :D z C na D ;) mój facet zauważył różnice najbardziej ;) aaa libido mam wiele większe niż przed lesinelkami :D:D

Gość livia89
Ja po Kontracepcie liczyłam na coś... Nic. Jestem na początku drugiego opakowania. Jest jeszcze szansa? :P

biorę od czerwca :D livia89 - pewnie , że jest :D nie powiem wam po którym opakowaniu poczułam zmianę bo to jakoś samo z siebie wyszło. Byłam na zakupach w wakacje(sierpień chyba) więc wtedy już się coś działo :)

Gość livia89
Ja po Kontracepcie liczyłam na coś... Nic. Jestem na początku drugiego opakowania. Jest jeszcze szansa? :P

Gość livia89
O jak super!! Czyli jest nadzieja :D 65B boli :( Dzięki za pocieszenie! ;D

Gość livia89
Kardelinka, i ja też! Powodzenia :D Drugie opakowania to chyba jeszcze mam szansę;)

Gość livia89
Ja bym chciała chociaż B, małym C też bym nie pogardziła :D czekam na efekty. Laski, a jak jest u was z zaufaniem do tabletek anty?...