mikiriki 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Razem z chłopakiem pieściliśmy się usiadłam bez majtek na jego narząd rozrodczy i się ocierałam o niego, nie wszedł we mnie ani nie spuścił się jestem dziewicą czy mogłam zajść w ciąże??? dodam że spoźnia mi się okres bolą mnie piersi i tak jakby mdliło mnie:( a i 3 września miałam drobny zabieg w znieczuleniu miejscowym i dostałam pare zastrzyków przeciwkrwotocznych czy to mogło opóźnić okres czy jednak jestem w ciaży?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikiriki 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Może ktoś pomóc??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onolno Napisano Wrzesień 24, 2012 jak zaszlas w ciaze to ja jestem angelina jolie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhh Napisano Wrzesień 24, 2012 nie panikuj !! zeby zaszlo do zaplodnienia usi byc gleboko wytrysk ! ja ze swoim facetem bez zabezpieczenia bawilismy is ei one we mnie wchodzil i konczyl na zewnatrza wiec nie ma szansy na ciaze no chyba ze byl sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onolno Napisano Wrzesień 24, 2012 jak zaszlas w ciaze to ja jestem angelina jolie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 24, 2012 test sie robi jeśli chce się wiedzieć czy to ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 24, 2012 A na przyszłość nie siadaj na jego narząd rozrodczy to nie będziesz schizować. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zaguchaaaaaaaa Napisano Wrzesień 24, 2012 Jak nie jesteś doinformowana w TAKICH sprawach i nie wiesz w jaki sposob zachodzi się w ciążę... to cóż... przykro mi z tego powodu i nawet nie chce wiedziec ile masz lat. W ciąży na pewno nie jestes. Miałam dużo gorsze sytuacje i w ciążę nie zaszłam, bo ot tak się nie zachodzi od siadania na penisa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach