Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perłaperłaperrła

chyba zaraziłam dziecko 13 msc opryszczką wargową

Polecane posty

Gość perłaperłaperrła

boże już będę przezywać :( byłam dzisiaj cały dzień po za domem jak wróciłam nie miałam kiedy przejrzeć się w lusterku tylko od razu do sprzątania.. zajmowania się dzieckiem i ją przytulałam całowałam :( troszkę niżej niż na ustach myślałam że robi mi się pryszcz ale jak się przejrzałam dokładniej to opryszczka!! :( boże a ja ją całowałam po buzi :( czy ją zaraziłam ? ja wiem że to wyjdzie po czasie ale strasznie isę boję :(

Gość aniaaaaaaaaa
Nawet jak zaraziłaś to nic jej nie będzie. Mój syn to miał i lekarz mówił że pierwszą w życiu opryszczkę przechodzi się z gorączką (mówię o dzieciach ), a potem już bez gorączki, normalnie,. Mniej więcej miał ją w wieku Twojego dziecka i lekarka przepisała neosine bo to jest na opryszczkę 1 i 2 rodzaju więc jeśli coś się będzie działo radzę wybrać się do pediatry.

Gość ubieraczka
Jestes glupia szmata a nie matka. wiesz ze opryszczki nigdy sie nie wyleczy? zarazilas niewinne dziecko nieuleczalnym wirusem podla krowo.

Gość Giera z akacji
Racja. niektore kobiety nigdy nie powinny byc matkami bo maja gnój zamiast mózgu.

Gość aneta cc
Zaraz je jeszcze czyms debilko.

90 procent ludzi na swiecie jest zarazonych wirusem, ale nie u wszystkich wystepuja objawowe nawroty. Od tego sie nie umiera.