Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapuytajnik pospolity

bydło na stadionach znowu szaleje

Polecane posty

brawo dla kiboli legii warszawa za zdemolowanie wlasnego stadionu:D:D:D::D:D::D wstyd ....i hanba:classic_cool: ze klubu, policja, prokuratura i sądy a przedeszystkim inni kibice nie potrafia wyjebac tego gówna ze stadionów:/

jestes chociaż z warszawy? mieszkasz po sąsiedzku?:D bo ja owszem.

Gość nie ma jak fakty
sam jestes leming

Gość nie ma jak fakty
byles na meczu? jesli nie byles to sie nie wypowiadaj

jesli chodzi o kulture osobistą to zachowanie kiboli w grupie niczym sie nei różni od rajdów na miasta posrtowe w wykonaniu wikingów...

do tych którzy jeszcze nie zajarzyli. to oczywiścia ja, ryży przygłup Michau:D:D:D

My niesiemy piękne pieśni na ustach. My mamy odwagę stawić czoła zimnym wichrom. A przede wszystkim - cny wiking odwagę w sercu niesie wtedy, kiedy jest z towarzyszami, jak i bez nich. Wikinga sporo od kibola różni. A różnić musi. Bo nasze młoty pragną rąk honorowych, które to ów młot dzierżą.

Gość hehehhshs
Zreszta to co policja i ochrona robi jest nie lepsze ! Przykladem gazowanie kobiet i dzieci w toi toiach !

Gość ghhhhmm
I w obronie demoluja swoj stadion. Oddaja krzesłu za to ze było niewygodne :/

Gość nie ma jak fakty
placz bo krzeselko spalili

Gość hehehhshs
Gdyby nie kibole, to byscie dalej lazili i glosowali na Tuska, oni chociaz potrafia pokazac to co mysla o calej tej mafii, PO,PZPN. Ale lepiej ponarzekac na necie i gowno robic :D jesli trzeba by bylo walczyc o Polske, oni poszli by pierwsi, a Wy? Dalej siedzieli przed monitorami, cwaniak w necie, pizda w swiecie. Podejdzcie do nich i mowcie to samo co to piszecie, cwaniaczki

Gość ghhhhmm
He a ja mam nawet rozwiazanie. Wypuscic kiboli z wiezien, dobrać z wolności plus kibole "zaprzyjaznionej" :D drużyny. Zamknąć to wszystko na jakimś boisku, oddać maczety, noże, kastety. I niech sie bawią...

Gość kibole cic o napierdalaja sie
z innymi kobicami, biją ludzi (nie mowie o policji) itd to dla was wzór do nasladowania:D patrioci! kwiat polskiej młodziezy:D widziałem kiedyś na bocznicy we wrocku pociąg specjalny ktorym kibole jechaly na mecz. 3 wagony spalone:D

Gość hehehhshs
:D :D tak to jest jak sie wypowiadaja ludzie tacy jak Ty, nie majacy o tym pojecia, a jedyne informacje czerpie z tvnu

Gość znam dośc dobrze kibola
któy co tydzien robi zadymy. mnie nie rusza bo mnie zna ale wiem co i jak w necie jest pełno zadym nagrywanych przez samych kiboli