Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jak to jest możliwe

zakochany w uśmiechu kobiety

Polecane posty

„Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. Jak to jest możliwe nie zwracać na kogoś uwagi przez ponad pół roku, a potem zakochać się w jej uśmiechu? U mnie coś takiego wystąpiło, ale chyba za późno, bo już jest zajęta...

Gość kociczkaaaaa
niestety tak bywa...

Gość krrrrrrrrrrrrr
piekne slowa :) Skad ja znasz?

Jest to cytat Gabriel Garca Mrquez. Takiego uśmiechu jak u niej nie widziałem u żadnej kobiety, patrzyła mi się prosto w oczy i się uśmiechała, ja też patrzyłem i się uśmiechałem :)

Gość wejherland
własnie!! maadre słowa :D :) długo sie znacie?

Gość ja jestem z Katowic
czy długo? tak żle i czasami h

Gość ognisty_kwiat
Pięknie! :)

Gość laluna schade
i co wynikło z tego patrzenia, chyba niewiele /:

Znamy się rok. Po ustaniu jej spojrzenia i uśmiechu, które trwało ok. 10 sekund, po chwili znowu zaczęła się uśmiechać i patrzeć w oczy. Nie wiem, kobiety potrafią tak się uśmiechać do każdego czy nie jest to jednak normalne?

Gość ognisty_kwiat
To zależy od kobiety... Wiem tylko, że nie rzucamy słów na wiatr... Co do spojrzenia... Osobiście czaruję oczami tylko tego, którego kocha moje serce ;)

Gość fikumikkku
no bo własnie jak już się nią ktoś inny zajął to zacząłeś dostrzegać ten "uśmiech" tak my ludzie jesteśmy skonstruowani jak można to nie chcemy, jak nie można to chcemy ! FINITO

Gość aaaaaaaale jaja
ale sprecyzuj trochę :) bo nie wiadomo o co Ci chodzi , podoba Ci sie tak??????A jesteś pewien,ze kogos ma ??

mialam kiedys kochanka -wiedzialam ze sie zakochal.oboje w tej chwili jestesmy zajeci-on ma kobietae ja narzeczonego.jednak dalej utrzymujemy ze soba kontakt-tyle ze telefoniczny...niedawno przyslal mi smsa ze widzial dziewczyne ktora miala taki sam usmiech jak ja...mile to bylo co uslyszalam ale bardzo mnie wtedy to zastanowilo....czyzby nadal mnie kocha?