Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secondhair

rzadkie włosy

Polecane posty

Gość secondhair

Mam problem z włosami sa bardzo rzadkie.Słyszałam o metodzie secondhair ale niewiele.Moze ktoś korzystał z tej metody na czym dokładnie i czy rzeczywiscie jest tak skuteczna jak słyszałam .

Gość secondhair
miało być na czym dokładnie polega.

Gość secondhair
Naprawdę nikt nie słyszał o tej metodzie.

Gość Marita1w
dziewczyno. Wcieraj olejek rycynowy (zmieszany z oliwa) w skore glowy na kilka godzin przed myciem (dwa razy umyj). Moze byc tez olejek np Green Pharmacy. Pij skrzyp+ pokrzywe (lisciaste, gotowane 30 minut minimum). Po myciu wcierka (kuracja joanna rzepa, jantar odzywka, capitavit itp). Ja dzieki temu mam naprawde mnostwo nowych wlosow (a uwierz, ze tez mialam bardzo rzadkie). Jeszcze rok a bede mogla sie chwalic znacznie gesciejszymi wlosami. Juz po miesiacu na pewno zobaczysz wielkie stado malych wloskow. Glownie pomogla mi skrzypokrzywa- polecam z calego serca.

Gość secondhair
Marita 1w Dzieki za odpowiedz moze spróbuje z tym olejkiem :).Ale jednak chciałabym jakies informacje o metodzie secondhair a bardziej czy ktoś juz korzystał i jakie efekty.

Gość 15-115 SPA Warszawa
Gdony polecenia jest preparat Hair Advance firmy RevitaLash- jest to pianka którą wciera się w skóre włosa , jej składniki pobudzają włosy do wzrostu.

SecondHair to metoda uzupełnienia włosów. Poszukaj na innych forach bo duzo o tym jest. Dosyc popularne w Polsce. Ja mam u nich zrobione na czubek głowy ale to co wiem mogą "naprawić " każdy problem. Otworzyli chyba też ostatnio jakąś mega klinike włosa z tego co te z gdzieś wyczytałam.

Cięzko mi powiedzieć na czym polega bo dla każdego jest coć innego. Wszystko robią pod Ciebie. Zależy jaki masz problem.

Gość Gosia gosc
Czesc All To prawda maja piekna klinike w Warszawie w ktorej zajmuja sie ogolnie lysieniem. Podstawowym produktem sa systemy wlosow, ktore maja bardzo dobrej jakosci. Produkuja nowe fryzurki pod dokladny scan glowy. Wygladaja imponujaco. Kiedys dostalam od kolezanki w prezencie pakiet wzmocnien wlosa na jesien do tej kliniki i widzialam kobiete po tym zabiegu. Wygladaja bajecznie dobrze. Gosia