Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laboratoriumdextera

Co myślicie o ludziach z defektami ?

Polecane posty

Gość laboratoriumdextera

Np. o takich którzy niedowidzą , niedosłyszą ?

Gość rioiufriojrdiojdrsio
ty masz bezmózgie jestes zerem ze sie smiejesz z chorych

Gość laboratoriumdextera
Po prostu się pytam . Wiem z własnego doświadczenia , że takie osoby są wyśmiewane za plecami ...

Gość ze swojego doświadczenia
olej to, polacy zawsze coś znajdą, za gruby za chudy , za biedny za bogaty.Interesuje cię opinia kretynów?

Gość laboratoriumdextera
Uwierz , że kretynem obrażającym ludzi bez powodu tzn. tylko przez ich wady może być ktoś zajebiście wykształcony . Tylko pytam :)

Gość xcxccz
Co myślicie o ludziach z defektami ? - Masz na myśli Ferdynanda Pryszczyca i inne odpady żydowskie?

Gość Subiektywnezdanie
Z tego co zauważyłem osoby, które są w jakimś stopniu niepełnosprawne, potrafią bardziej cieszyć się życiem i cieszą się z pozoru błahymi rzeczami i nie są tak obłudni, parszywi, zakłamani, jak z pozoru Ci normalni, którzy maja często defekt, ale na swej moralności.

przejmujesz się debilami, którzy śmieją się z czegoś, na co nie masz wpływu. prooszę. na leb bym dostała, będąc na twoim miejscu, mam ciekawsze rzeczy do robty niż użalanie się nad soba, czy zwracanie uwagi na debili

teraz każdy debil jest magistrem. bycie studentka/tem to już nie taki prestiż jak kiedyś. teraz, to już prawie wstyd

Gość Subiektywnezdanie
bycie studentka/tem to już nie taki prestiż jak kiedyś. teraz, to już prawie wstyd Też z tego powodu ubolewam;/ Pozdrawiam

Gość jakim trzeba byc czlowiekiem
ubogim intelektualnie żeby smiac sie z czlowieka niepelnosprawnego.Jeszcze w podstawowce to sie zdarza ale juz bardzo malo kiedy bo rodzice wiecej tlumacza

i nie tylko nad tym trzeba ubolewac. 95% studentów nie ma powołania czy zainteresowania choćby minimalnego kierunkiem. idą, bo rodzice dają na nie i każa, idą , bo wypada, idą, bo to ''prestiżowe'' (hmmm.) a później .... ech;)

Gość Subiektywnezdanie
kciukiem zgadzam się z Tobą w 100%. Mój wybór był przemyślany i samodzielny:)

subiektywnezdanie. nawet jesli to pedagogika albo socjologia to gratuluje jesli wybór był przemyslany, chciany i coś z tym po nadaniu szanownego tytułu uskutecznisz:) mnie jeszcze nie najszlo. choć mam dwa pomysly. ale to jeszcze nie to 100% i brak motywacji czyt. pierdolony leń;) nie bedę marnowac cennego czasu , na coś, co mi sie nie przyda

Gość Subiektywnezdanie
Jest to kierunek techniczny, ale niezbyt prestiżowy. A to Ty jeszcze nie studiujesz?? Życzę powodzenia w wyborze.

technik wszelkiego rodzaju prędzej się przyda niż kolejny pedagog;) nie, widac przecież jakie mam podejscie do tego. pójdę do szkoły, nie po to , by studiowac w nowoczesnym tego słowa znaczeniu, a nauczyć się i cieszyć się nauka. a później korzystac z tego, by zarobić na zycie;)

Gość Subiektywnezdanie
Dobre podejście, bo będziemy tyrać do śmierci, wiec lepiej robić to co się lubi, bo jak to co się nie lubi, to dużo życia się zmarnuje;/ A Ty ile masz lat?

Gość Subiektywnezdanie
heh:) właściwie jesteśmy w tym samym wieku:) dobranoc:)Powodzenia:)

Gość polubowna
no mam na zmianie takiego pracownika, ktory jaka sie niesamowicie,a musi troche mowic-czasem usmiecham sie,ale raczej wszyscy przyzwyczaili sie do niego,wiec zbedne komentarze

Gość takijaki]
nic ja mam jeden lub dwa defekty wrodzone, ten drugi do dziś nie został ani potwierdzony ani zaprzeczony, zawinili lekarze i moi rodzice, ale już niedługo będę miał badanie i się okaże czy go mam czy nie