Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggiiiiiiiiiii

Co to za uporczywy kaszel?

Polecane posty

Gość gość
Mi odpowiada inhalator Sanity Simple. Dużo jest teraz w ogóle takich urządzeń w sklepach internetowych, a przez to nie brakuje słabych imitacji. Tutaj mam 3 lata gwarancji i jest to polski produkt, a nie jakiejś zagranicznej, nieznanej marki. Działa szybko, inhalacja nie zajmuje dużo czasu, a sam aparat nie zajmuje po rozłożeniu dużo miejsca.

Gość arletapablo
Polecam model Alergia Stop. Niby jest dedykowany do leczenia alergii, ale można każdą inną terapię tutaj prowadzić. Leki obsługuje różne, szybko dostarcza aerozol do płuc, nie trzeba ślęczyć nad aparatem za długo i się męczyć. Ja to jeszcze pół biedy ale dla synów byłoby to dość uciążliwe na pewno gdyby inhalacja trwała dłużej.

Gość beata55s
Cicho kompresor pracuje w naszym aparacie Baby Sanity. To jest konstrukcja bardziej dla dzieci, w zestawie jest smoczek dla tych najmłodszych użytkowników, ale czasem z mężem też się tym inhalujemy. Leki można tutaj różne wlewać, najważniejsze żeby były przeznaczone do podawania metodą wziewną. Bardzo mojemu synkowi inhalacja pomogła w powrocie do zdrowia po zapaleniu płuc.

Gość eloress
Generalnie to jak zauważam u siebie pierwsze objawy przeziębienia czyli m.in kaszel to kupuje sambucol extra strong jest bardzo skuteczny bo na nastepny dzien juz sie poprawia katar znika i juz tak nie kaszle polecam sobie zajrzec w aptece za sambucolem ;)

Gość credii
nas rodzinnie złapal jakiś wirus i długomęczyliśmy się z kaszlem, my z męzem jakoś doszliśmy do siebie ale córka długo kaszlała, dobrze ze i tak lekarz wpadł na pomysł inhalacji, budixon neb jej zapisał, kaszel się uspokoił w końcu, jeszcze mamy kilka dni się inhalować i mamy też skierowanie do pulmonologa zeyby sprawdzic czy to nie astma

Gość nebiska
czy po tych inhalacjach szybko przeszło? Coś wszyscy kaszlą dookoła, syn też, on jest antysyropowoy, woli zastrzyki niż pić syropy, a kaszel jaksię przyczepil tak ani się go pozbyc

Gość brbar
budixon neb bardzo szybko działa, różnic jest w zasadzi eod razu po inhalacji, a całkowicie kaszel przedszedł po kilku dniach z inhalatorem, inhalacje roblam 2 razy dziennie, sama jak ie przeziębiłam i kaszlaam ciągle to sobie zrobiłam kilka inhalacji i tez czułam sie dżo lepiej

Gość gość
Miałam to samo . Córka przez 2 miesiące kaszlala ani przeziębiona ani nic nie wiadomo skąd ten kaszel. Byliśmy już u kilku lekarzy prywatnie każdy twierdził że zdrowa że nic jej nie jest. Dopiero po 2 miesiącach zachorowała nam pierwszy raz . Po antybiotyku dziś już nie kaszle. Alergia np na kocią sierść odpada takie dzieci nie mogą mieć jeszcze alergii

Gość luccky
nie zalecał wam żadnych inhalacji? U nas na taki właśnie utrzymujący się kaszel ten budixon neb super podziałał, a żadne inne leki nie działały

Gość gość
Warto sobie chociaż na chwilę wejść na http://rankinginhalatorow.pl/ i zobaczyć jak ludzie oceniają poszczególne inhalatory. Trochę czasu człowiek na to przeznaczy ale jest większa szansa na udany zakup jeśli podejdzie się do tematu bardziej metodycznie >