Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa86

ŻAL POMARANCZÓWEK

Polecane posty

LUDZKA ZAZDROŚĆ NIE ZNA GRANIC OBRAŻAJA PODSZYWAJA I NISZCZA FORA BEZWARTOSCI SZACUNKU DO CZŁOWIEKA POWINNO SIE ZABLOKOWAC WSZYSTKICH TYCH CO KURRRWUJJA I OBRAZAJA SZKODA ZE NIE POMYSLANE JEST BO TAK TO FORUM BY BYŁO IDEALNE

trzeba je ignorować jak nie ma się ochoty na pyskówki :) To że te osoby to jakieś zakompleksione brzydkie zazdrośnice to wiadomo na 100%.

skania a skad ty wiesz co kto kim jest? widac ze pojawiła sie pierwsza która wymysla teraz ja jestem od poczatku czyli od 2011 na forum i nigdy nikogo nie obraziłam i nie byłam pomaranczówka nigdy a ty przyłazisz i sciemniasz nie wiesz to po co piszesz???widac kultury i wychowania ci brak o to mi chodzi KŁAMIA I PISZA BREDNIE

Też tak uważam. Ja wiem, że i tak wszyscy jestesmy tu anonimowi ale czarny nick do czegos zobowiązuje. Ludzie z czarnymi nickami się kontrolują. Trzymają fason tak bym powiedziała. Nawet jak ich wypowiedzi sa kontrowersyjne to po jakims czasie odwiedzając forum mozna sie zorientowac, że np Dziunia gardzi ludźmi, którzy mieszkaja w 2 pokojach z dzieckiem a np ja nie cenię ludzi, którzy maja wyjście a dla wygodnictwa mieszkaja z rodzicami (to jest tylko przykład więc nie skupiajmy sie na nim). Potem reszta forum ocenia ich wypowiedzi długo nawet sa cytowane na innych topikach. Co tam nawet zakładaja wątki w stylu "Gdzie Gratka" albo "Co sądzicie o Dziuni?". Natomiast pomaranczki to pełne jadu, ordynarne często, agresywne i pełne zawiści wypowiedzi. Gdzie padaja wypowiedzi w stylu "a niech zdechnie Twoje dziecko", "umyj dupe" itd. Ludzie trzeba miec odwage wyglosic recenzję. Dlatego mnie osobiście nie tykają takie małostkowe wypowiedzi. Czesto nawet na nie nie odpowiadam. Mozna je porównać do małego pudelka sznurowki u butów szarpiącego bo wyżej kąsac nie potrafi

zgadzam sie z toba rzeczywistosc wypowiedzi swiadcza o tej osobie trzeba ze soba cos reprezentowac a nie tylko puste bezmyslne wypowiedzi

Gość noeminoeminoemi
Złozyć profil moze każdy. Nie przedstawiasz się tu imieniem i nazwiskiem, co odróżnia niezalogowanych od zalogowanej "justa86" nic- z wyjatkiem tego że ty sie wylogujesz i popierasz swoje denne argumenty na pomarańczowo.

Gość zrob badania czy
najczesciej pomarancze to czarne nicki z topa,i pluja pod pomarancza mam panel :p to wiem kto na moich topach pluje ;p

TYLKO SPRAWDZIE NAJPIERW ILE JEST WPISÓW OBRZYDLIWYCH A POTEM KOMENTUJCIE JA SLEDZE FORUM OD DŁUZSZEGO CZASU I NA 100 WPISÓW POMARANCZOWE 80 WPISÓW HAMSAKICH NIE WSZYSTKIE OCZYWISCIE POMARANCZOWE ALE TEN TEMAT JEST O TYCH CO OBRAZAJA ALE SA TU NISZCZA FORA NO I OCZYWISCIE MAREK 91 CZARNY NIK ALE ON TO TEMAT ZAKŁADA BEZ SENSU OBRAZA NA WSTEPIE A POMARANCZOWE SIE PODSZYWAJA NAJPIER POCZYTAJCIE A POTEM PISZCIE WNIOSKI

Gość -DG--
spadaj a twoje memorialy wyglos w sejmie, jak narazie nie masz ani jednego asa w rekawie

Autorko, może reformę tego forum zaczniesz od siebie? Najpierw doczytaj, co oznacza pisanie caps lockiem. Potem przestań robić takie skandaliczne błędy ortograficzne i zacznij stawiać kropki i przecinki. Uważam, że pisanie z koszmarnymi błędami i bez jakiejkolwiek interpunkcji to brak szacunku dla innych czytających. I może zaserwuj sobie nieco waleriany na przyszłośc, bo takie przeżywanie, że ktoś pisze na pomarańczowo raczej normalne nie jest. :o

Gość ghgjnbbb
[zgłoś do usunięcia] Jordan.pl trzeba je ignorować jak nie ma się ochoty na pyskówki To że te osoby to jakieś zakompleksione brzydkie zazdrośnice to wiadomo na 100%. Paulinka ur. 27.03.2011 Moze jednak te frustratki to zalogowane iditkio, które całemu światu wmawiają jakie są piekne, zadbane,a siedza tu przez wiekszość dnia pomiędzy zmienianiem pieluch. Tak więc gdzie ci idealni mężowie, przyjaciólki i wasze wyjazdy na zakupy by na zwykły 1 kaftanik wydać 119zł ?! gdzie pytam was?

Gość Pozorna Dama
a 119 zl za kaftanik to według Ciebie dużo? Nie masz kasy to Twój dzidówo problem

ŻAL WAS KULTURY BRAK A JA PISZE JAK CHCE SPECJALNIE DUŻE LITERY ŻEBYŚCIE ROZUMIAŁY ALE WAM NIC TO NIE DA NIE OBRAŻAM A WY TAK WIEC NIE MACIE SIĘ CZEGO CZEPIAĆ TYLKO DUŻYCH LITER I TO JEST FAKT OBRAŻACIE ZA BYLE CO I TO FAKT NAPISZCIE COŚ NA MÓJ TEMAT KONKRETNEGO WTEDY MOŻEMY POGADAĆ A TAK TO ŻĄL I ZAZDROŚĆ PRZEZ WAS PRZEMAWIA

Widzisz, ty piszesz duzymi literami, bez przecinków i z błędami, bo tak chcesz, a one piszą wulgaryzmami, bo też tak chcą. Dlaczego tobie wolno nie przestrzegać netykiety a innym nie? Znasz powiedzenie o źdźble i belce? Bo idealnie pasuje do ciebie. :D

autorka to przykład Ale mnie rozweseliłaś:-) A kto tu pisal, ze ma cialo jak miss i męża zarabiajacego 25 tysiakow. No ciało to może ale te 25 tysiaków niestety nie :-)

Gość fkjfgkjfgkjfgkjfoifgmg
Wy za 119zł to robicie co najwyzej miesieczne zakupy w biedronce z kalkulatorem w dłoni.

Gość autorka to przykład
rzeczywistosc zuzanna, w A co Ty bidulko tez nie masz na swoje maleństwo 119 zł? Ze sie tak zdenerwowałaś? Ja podejrzewam że to raczej twój problem, na każdym kroku starasz sie obnosić z bogactwem ( sikam ze smiechu!! :classic_cool: ) przeciętnie zamożny człowiek nie ma takiego parcia na podkreślanie {i to na forum!! } co minute swojego statusu społecznego.

Gość zuzanna, w
Zalogowanie daje wam możliwość wróżenia czy jak? Tak jak ktos wczesniej napisał, zwyczajne kompleksy reprezentujesz.

Gość autorka to przykład
Oj nie, przecież użytkowniczka "rzeczyswistość" nie schodzi z ceny ponizej 499zł, jest to kobieta przecudnej urody, zwykły smiertelnik nie ma szans na zalogowane pseudo!!!!!!!!

autorka to przykład No pokaż mi gdzie ja sie bogactwem obnoszę?Zastanawia mnie w jakim Ty świecie zyjesz jak 119 zl to dla Ciebie duzo na dziecko wydać. Nawet to Twoje 499 zł to sa żadne pieniądze nie tylko dla mnie. Czy Ty jestes normalna? To, że bierzesz zasiłek z opieki i mase świadczeń sojalnych to nie znaczy, że ktos jak ciucha dziecku kupuje nowego (ja nigdzie nie piszę za ile kupuje nie wiem skąd to wyciagnełaś, raczej wymysliłaś) jest burzujem i nowobogackim. Co zabolalo, że sobie w zyciu nie radzisz czy jak? Uderz w stół a nozyce się odezwą :-) Do pracy i zarabiaj a nie rekę po socjal wyciagasz :-)

jak juz cos piszesz to przytaczaj wypowiedzi albo zaznacz szczerze "wymysliłam, że to czy tamto" albo "jestem pelna jadu bo jestem dziadówka i myslę, że..." Ok?

autorka to przykład Bo przeczytalam jeszcze raz wszystko i nikt tu sie bogactwem nie obnosi. Cos mi się zdaje, ze jakikolwiek temat jest to Ty frustracje jakies fiannsowe swoje wyciągasz.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
rzeczywistość zaczyna dziunie przypominać

Gość hazelamateel
09:27 [zgłoś do usunięcia] rzeczywistosc zaczeła wypisywac swoje brednie o 9:27 13:29 [zgłoś do usunięcia] rzeczywistosc Godzina 13;29 a ta nadal napierdala, kto i powie ze zalogowane to normalne kobiety?