Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa86

ŻAL POMARANCZÓWEK

Polecane posty

Gość normlanamatkaniepojeb
a do tego idealna matka

Gość alisssabarrtylw
09:03 [zgłoś do usunięcia] rzeczywistosc anty RZECZYWISTOŚĆ Boze jaki jad i o co...? O kasę Tu sie pieniędzmi nikt nie cwali tu sie jedna dziadówka żaliła, że pewnie te zalogowane to 119 zl na body wydają. Tak Ci bido źle to zapie**alaj do pracy a nie Ci żal d**e ściska, że nie masz. Ja tu w zyciu sie kasa nie chwaliłam bo dla mnie to zyje normalnie. To tutaj jezeli tylko padnie jakaś suma to jest nagonka JAKA TY TEPA JESTEŚ :classic_cool: !!!! wypowiedż ponizej to była IRONOIA TĘPA IDIOTKO!!!! "Moze jednak te frustratki to zalogowane iditkio, które całemu światu wmawiają jakie są piekne, zadbane,a siedza tu przez wiekszość dnia pomiędzy zmienianiem pieluch. Tak więc gdzie ci idealni mężowie, przyjaciólki i wasze wyjazdy na zakupy by na zwykły 1 kaftanik wydać 119zł ?! gdzie pytam was? TY NAWET NIE WIECZ CO TO JEST! TAK TĘPEJ KOBIETY W ŻYCIU NIE SPOTKAŁAM!

Gość ekstra te wpisy
nie źle się ubawiłam :D :) :P

Gość normlanamatkaniepojeb
uciekła... argumentów zabrakło

Gość Wiktorynkowa Mama styczeń..
Ja jakoś nie mam szacunku do kobiet które przechwalają sie pieniedzmi, z doświadczenia wiem że to zwyczajni dorobkiewicze. Dostanie maną wypłate kupi jakąś szmatke w topolino :) i myśli ze kazdy sika z zazdrości, do tego jakieś umawianie się przez neta, podrywanie facetów:o zwykłe paskudy tak robią, atrakcyjne kobiety nie muszą. Autorka to juz w ogóle brak kultury, pisze wielkimi literami, robiąc okropne błędy, podnieca się jakby miała 12lat...

Gość hehehahaha
czy można zmienić tytuł topiku??? na: " o prawdziwej rzeczywistości" jak tam twój wyścig szczurów co? powinnaś spalić się ze wstydu i więcej nie pisać pustaku! obwisła dupa pomarszczona od solarium! no tak przecież ty jesteś naturalną blondynką więc masz naturalną inteligencje! kur.. nawet na farbę nie można zwalić twojej głupoty!

to forum powinno sie nazywac "kasa, hajs, kapusta". kazdy, doslownie kazdy topic w pewnym momencie schodzi na temat kasy, a to chyba nie o to tu chodzi, zamiast pisac o funkcjonalnosci wozka, pisza o koszcie, zamiast o jakosci bawelny w body, pisza o kasie. a nie warto moze ten temat pominac? jednych stac, innych nie, jedni kase dostali, inni zarobili,a jeszcze inni ukradli. i co z tego? kazdy zyje jak umie i gospodaruje swoja kasa jak chce. po jakiego walka zagladacie ludziom do portfela, patrzycie w dyplom uczelni i zagladacie do garazu? rzeczywistosc zyje na takim poziomie, na jaki ja stac i nie wazne czy to zasilek mops, spadek po przodkach magnackich czy kasa z wlasnej kancelarii prawniczej. czy to, ze np wychowala sie bez ojca, w srodmiesciu na przedbiegach kasuje ja w mozliwosci odniesienia sukcesu? czesto takie sytuacje tylko mobilizuja do dzialania i rownie dobrze teraz moze meiszkac na strzezonym osiedlu z zywoplotem z orchidei. do tego moze miec kochajacego meza, fajne dziecko i kolezanki. tak samo kazda inna na tym forum. moze miec 4-pietrowy dom, biszkoptowego labradora, kochajacego meza i fajne dziecko, do tego kolezanki. rownie dobrze mzoe byc calkiem na odwrot... po co ze soba tu walczyc i co chwile pokazywac swoja wyzszosc? i jakos wydaje mi sie ze mimo wszystko to te biegniejsze tutaj glosniej krzycza, bo pd razu znajduja sojuszniczki. no i przypomne na koniec- to nie o tym to forum!

pomyliłyście temat tu jest o osobach które obrażaja a nie o pieniadzach czy o wychowaniu dzieci czy ktos tu czyta temat czy tylko odpowiada na ataki???????????? A NIK Y...... WYZYWASZ LUDZI OD DZIWEK BO POD NIKIEM TYLKO TAKA CWANA JESTES TO NA ZYWO NIE MIAŁABYS ODWAGI a kim ty jestes bezwartosci bez szacunku MOZNA SIE WYPOWIADAC ALE BEZ PRZESADY BEZ OSZMACANIA I KUROWANIA JESLI KTOS TO ROBI TO SAM TAKI JEST

Gość popopoprreeeffsssy
Wystarczy przeczytaj jej kilka postów by zrozumiec że to zakompleksiona kobieta która jedyne co moze to pochwakic się tym czego pewnie i tak nie ma. Smutne.

Gość popopoprreeeffsssy
Z autorką to nawet nie ma sensu wchodzić w jakiekolwiek dyskusje- nie zrozumie ;) 🖐️

tu nie chodzi o to co ma czytasz zrozum tu chodzi o obrazanie ludzi???? masz szacunek dla innych to ciebie niedotyczy zobacz jak pomaranczówki rozwalaja tematy bez przyczyny bo co????

Gość zgadzam sie z tym, co napisano
noeminoeminoemi Złozyć profil moze każdy. Nie przedstawiasz się tu imieniem i nazwiskiem, co odróżnia niezalogowanych od zalogowanej "justa86" nic- z wyjatkiem tego że ty sie wylogujesz i popierasz swoje denne argumenty na pomarańczowo. Mozna bluzgac z czarnego i z pomaranczowego. Nigdy nie czulam , zeby miec potrzebe czarnego nicka- bo i po co. Nigdy nie bluzgałam, ani nie niszczyłam fora. Jakbym chciala, to rownie dobrze moglabym tpo robic z czarnego. Dzialam zgodnie z regulaminem.

wlasnie!! regulamin! jakby go tutaj przestrzegali uzytkownicy, albo chociaz moderatorzy, to by polowie nie chcialo sie pisac, bo kasowanoby ich posty.

SZKODA ROZMAWIAC Z TYMI CO NIE ROZUMIEJA TEMATU ALBO ODPOWIADACIE NA TEMTAT ALBO SIE NIE WYPOWIADAJCIE SZKODA TEMATU DLA WAS KONIEC

Gość waaaytei
Kobieto sama zakładasz temat który jest powodem kłótni. Czujesz sie lepsza bo się zalogowałaś, ty jesteś poważna w ogóle??

Gość little.dd
little.d u mnie ja nie jestem balaganiara tylk maz ale wg niego to ja powinnam wszystko sprzatac BO ON PRACUJE!!! Fakt pracuje duzo bo czasami noe ma go kilka dni ale czasami siwdzi caly tydzien i tylko chodzi i ciuchy rozrzuca... dzis obiadek u tesciow. little.d czyli mąż pracuje, mąż zarabia, mówi do ciebie darmozjadzie a ty tu próbujesz dorównywać rzeczywistości, buuu

Gość o kurde.....
Temat powinien zmienić nazwę na "rzeczywistość i jej zycie" ale robi się ciekawie:):)

taaak, czytajcie teraz moje posty od samego poczatku i je tu wklejajcie... w ktorym momencie probowalam jej dorownac? pisam gdzie "ja tez", "ja tak samo"??? nie mam obowiazku pracowac - jestem jeszcze na macierzynskim. czytaj dokladnie - nie nazwal mnie tak, tylko w chwili zlosci, czekalam az mnie tak nazwie, a to roznica, ale ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem. poza tym kazdy ma czasami problemy w malzenstwie, kazdy ma czasem gorsze dni, i co z tego?

chryste panie bez obrazy ten temat powstał o tych ktore obrazaja bez powodu tak jak ty na mnie skaczesz bez powodu nikt tu ci nie kaze wchodzic wiec odwal sie od tego tematu i n9ei obrazaj oszołomie sam sobie strzel w tefgo pustego łeba I MAM PRZYKŁAD OSZOŁOMU CHRYSTE PANIE KOLEJNA WARIATKA JA LUBIE INNE FORA KAZDY MA INNY POGLAD NIZ TWÓ J

Gość anty RZECZYWISTOŚĆ
Rzeczywista, pisałaś, że zalogowani mają klasę. hmm.... to co napisałaś udowodniło, że ty jej nie masz. :) choć za wszelką cenę pragniesz ją mieć. dałaś się sprowokować jak dziecko i obnażyłaś wszystkie swoje kompleksy. :) dziękuję ci z to. :) wiesz? skoro masz tyle kasy, to dobrze. psychiatrzy sporo kosztują, a twoja terapia będzie wyjątkowo długa, kosztowna a i tak bezowocna :D a tak poza tym, kto ci powiedział, że nie mam pieniędzy? za twoje usługi świadczone językiem jestem w stanie zapłacic, jeszcze mi będziesz reszty wydawać. :D

Gość najpierw pisała
z dużej każde słowo a teraz chryste panie z małej jeseteś beznadziejna

Witaj little.d :-) No ale sie działo jak byłam u lekarza i na spacerze :-) Fajnie, ze budze takie emocje :-) Czuje sie jak jakas celebrytka :-) Musiscie sie tylko zdecydować czy jestem zero klasy w śródmieściu wychowana czy korporacyjna blaza :-) Pomarańczowe zjadliwe zakompleksione dziewuszyska :-) A temat był o Was. To trzymajmy sie tematu

Gość Vanillija
A tak bez capsa to już się nie da? Mnie to na przykład odstręcza.. i nie czytam.

Gość abecadło ANASTAZJA
rzeczywistośc Dla mnie Ty naprawde jestes fajna dziewczyna :-) Wszystkie Twoje wypowiedzi trzymaja sie kupy a te pomrańczowe kurwiszczaq zawsze pluja jadem bo co im zostało :-) Dla mnie budzisz sympatie a jeszcze bardziej po wczorajszym wymysleniu pseudonimu dla uperdliwoego Mareczka -Klapouchy. I pamietaj LUDZIE NIENAWIDZĄ TEGO CZEGO NIE MOGA MIEĆ

Gość abecadło ANASTAZJA
alisssabarrtylw a tepej kobiety to Ty sobie poszukaj w rodzinie :-)

fajnie, fajnie. Typowe ciagnięcie w dół jak Tobie brakuje to niech i brakuje jemu :-) A Pomarańczowe jak zawsze.Wiedze kto jest spoko i czyje słowa sa cos warte :-)

Gość kochana nierzeczywista :)
ciebie nie da się pociągnąć w dół, bo jesteś na dnie :D pozdrawiam

rzeczywistosc wystarczy tych popychanek miedzy pomaranczówkami które obrażaja innych dzieki za zainteresowanie szkoda czasu na bzdury bo niektóre tematy sa ciekawsze ja podałam tylko uwage odnośnie tych którzy wyzywaja bo ktos ma dzieci z czerwca i niszcza fora podszywaja sie smutne ale taka jest rzeczywistość ludzie nienawidza szczesliwych ludzi jesli ktos tu pisze wyzywa to sam ma smutne zycie my jestesmy sczesliwe a kazdy moze mieć własne zdanie tylko trzeba umiec je przekazac a nie w sposób prostacki najlepiej obrazic dzieki rzeczywistosc i inne które sie odwazyły w sposób kulturalny odezwac

gdyby moderatorzy chcieli, zeby forum bylo na jakims poziomie, to nie byloby mozliwosci wypowiedzi bez zalogowania: a tak wulgaryzmy, chamstwo i wszechobecne podszywy.