Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pppipa

poronienie 21 tydz.

Polecane posty

witam 12.09 poronilam byla to śliczna dziewczynka mam już dwójkę smerfów chciałabym jeszcze jedno ale już po tym się boję

Gość Bardzo współczuję
Naprawdę czułaś już małą a nawet widziałaś nie wyobrażam sobie tej traumy którą przeżyłaś... Powiem Ci tak rozumiem Twoje obawy ale pamiętaj, że dużo zależy od psychiki i naszego nastawienia na szczęście masz już dwójkę dzieci a trzeciego czego Ci życzę i którego tak pragniesz na pewno się doczekasz! Pamiętaj, że taki wypadek mógł się przytrafić ale nie musi się powtórzyć! Wiesz jaki był powód? Trzymam kciuki za koleją ciążę! i dla Twojej malutkiej

dzięki. czekam na wyniki hp ale prawdopodobnie powodem był stres. choć tak szczerze to w to nie wierze bo kto dziś nie żyje w stresie,a świadomość przyczyny i tak nie wróci mi mego s loneczka ale wiem że jeszcze mam dla kogo żyć. naprawdę współczóje wszystkim kobietom które to przeszły

Gość wiem co czujesz...
bardzo mi przykro..u mnie minęło już 3 miesiące jak straciłam synka-14 tydzień a przyczyna też zwyczajna,infekcja wylałam juz ocean łez.. trzymaj się