Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirableka

POMOCY!!! Nie zrobiłam przerwy pomiędzy tabletkami i nie mam okresu

Polecane posty

Gość mirableka

Witam mam maly problem od 2 miesiecy biore tabletki anty (qlaira) z racji tego, że nie doczytalam wzielam opakowanie jedno po drugim i nie dostalam miesiaczki. Czy mozliwe ze jestem w ciązy? Czy moze wraz z wzięciem tabletek zatrzymalam sobie @ ? Moge odstawić tabletki w polowie opakowania chcialabym juz dostac okres bo bez niego zle sie czuje. Prosze o odpowiedz :)

Gość wrednamalpa26
jak nie zrobilaś przerwy to normalne jest że nie masz okresu:)

Gość sylwiamama
to jest dwa wyjscia albo ci sie poprzestawiało w organizmie albo jestes w ciaży polecm zrobienie testu z krwi jest najlepszy i szybki

Gość Zgaguchaaaaa
Gdybys zrobila przerwe to byłby. Zacznijmy od tego że jak się bierze tabletki to nie ma okresu tylko krwawienie z odstawienia. Jak sama nazwa wskazuje, krwawienie nadchodzi PO odstawieniu czyli tej przerwie naszej ; )

Gość mirableka
Mam nadzieje :) wspolzylam z chlopakiem w polowie pierwszego opakowania i mialam male obawy :) A czy moge przerwac przyjmowanie tabletek w polowie 2 opakowania? :)

to normalne. opakowanie jedno po drugim bierze się jak sie nie chce mieć okresu bo np jest wyjazd na wakacje czy coś

Gość sylwiamama
a swoja droga dzieci miec to super sprawa

Gość pytanie podstawowe do Ciebie
masz ulotkę? qlaira - tych tabletek jest 28!! Nie robi się przerwy tylko bierze się jedno opakowanie po drugim. Czasem nie pojawia się @, choć u mnie wystąpiła. jeśli nie potrafisz doczytać ulotki to chyba nie powinnaś zażywac tabletek.................

Gość mirableka
@sylwiamama moze i fajnie ale mam 18 lat i jak na razie nie planuje :)

Gość mirableka
Nie musisz byc nie mila dla mnie. Widocznie nieuważnie przeczytalam wiem ze to moja wina. Chcialam sie tylko poradzic a zamiast tego.... ehh

Gość Zgaguchaaaaa
Słyszałam własnie o tabletkach gdzie sie przerw nie robi... ale od tego ulotki aby osoba sie z nia zapoznała.. a nie tysiac tematów o tym samym a wystarczy usiaść na te 5 minut i przeczytac ulotke... ale lepiej na forym napisac jak się jest tak leniwym :(

Gość Zgaguchaaaaa
A i np. w razie zgubienia ulotki, sa też ulotki online :)

Gość pytanie podstawowe do Ciebie
niemiła, po prostu takie niby dorosłe osoby mnie osłabiają.... decydujesz się na sex, na zabezpieczenie (i dobrze!!), ale przeczytaj uważnie ulotkę, to nie jest takie trudne! http://www.qlaira.pl/

Gość Zgaguchaaaaa
popieram, pytanie podstawowe do Ciebie ;)

Gość mirableka
To nie jest tak, że nie czytalam ulotki - owszem czytalam. Studiowalam ulotke kilka razy widocznie pominęłam to czego szukałam. Dzięki za odpowiedzi.

Gość mirableka
Jestem tylko czlowiekiem i zdarzają sie pomyłki moja wina, że źle czytalam, ale szukałam. Chcialam sie zapytać osoby ktore juz mają ''Doświadczenie'' w tym i mi pomogą to TYLE.